Volkswagens die zichzelf binnenkort kunnen aankomen

Het was ooit de feesttruc van filmster Herbie de Volkswagen Beetle, maar de Duitse enorme heeft onthuld dat klanten auto’s kunnen kopen die zelf kunnen rijden en parkeer volgende vijf jaar.
Met de naam “Automated Driving” en “Automated Parking”, kunnen de twee systemen chauffeurs achter het stuur stress, terwijl ook het aantal ongevallen verlagen, het brandstofverbruik verbeteren en CO2-uitstoot verminderen.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

Ingenieurs van Volkswagen’s Electronic Research Laboratory (ERL), gevestigd in het hart van Silicon Valley in Noord -Californië, testen momenteel een reeks technologie die binnenkort zal verschijnen in de Volkswagen Group -modellen het beste in het hele bereik – van een basismodel Golf Beste tot de De volgende generatie Audi A8 zal waarschijnlijk in 2016 verschijnen.
De ERL heeft al een uitstekende geschiedenis wanneer het betrekking heeft op autonome technologie-zijn ingenieurs, die samenwerken met de Stanford University, pionierden in de bekende VW Touareg Darpa Grand Challenge Car (hieronder) en een vergelijkbaar VW Passat Estate-beide waren volledig autonoom. Veel recenter was het laboratorium het brein achter de Audi RS7 die het Hockenheim -racebaan volledig autonoom zonder bestuurder rompelde.
De VW Group of America’s Head of Chauffeur Support Systems, Jorg Schlinkheider, vertelde Car Express: “Geautomatiseerd rijden helpt ons om onze doelen te bereiken om de veiligheid te verlagen, het comfortniveau te verbeteren en de spanningsniveaus te verminderen en de omgeving te helpen (auto’s veel soepeler te houden (auto’s te houden die veel soepeler rijden (auto’s houden. zal het brandstofverbruik verbeteren en de CO2 -uitstoot verminderen).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *