Limited Edition Bentley Continental 24 Marks Brand’s 2017 Nurburgring 24 Hours Entry

Bentley heeft een nieuwe, op maat gemaakte, limited edition Continental onthuld om de toetreding van het merk in 2017 24 uur te markeren, die dit weekend plaatsvindt.
• Beste luxe auto’s 2017
De Continental 24 genoemd, de nieuwe coupé is specifiek in gebruik genomen voor Europese kopers en zal beperkt zijn tot 24 eenheden. Het is gebaseerd op de reguliere Continental SuperSports, met dezelfde 700bhp, 6.0-liter W12 die 0-62 mph in 3,5 seconden inschakelt en een topsnelheid van 209 mph, maar het ontvangt een op Motorsport geïnspireerde visuele make-over van binnen en buiten.
7

Een paar tweekleurige verfafwerkingen markeren de continentale 24-een ‘Black Crystal’ toon is gekoppeld aan een motorkap, dak en bootlid, plus stickers afgewerkt in Monaco Yellow of St James ’Red. Als alternatief kunnen kopers zonder extra kosten kiezen voor een enkele tonige Paintjob.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

Zwarte 21-inch lichtmetalen wielen zijn afgewerkt met gele of rode highlights als een van de exclusieve verfafwerkingen is geselecteerd, terwijl de deurspiegels in koolstofvezel zijn afgewerkt en gematcht door zwarte remklauwen.
Binnenin krijgt de cabine een koolstofvezel make-over. Veel van het dashboard- en console -oppervlakken zijn bijgesneden met het materiaal, net als de deurpanelen en loopplaten, die zijn versierd met elk van het individuele nummer van de 24 auto’s. Elke stoel is diamant gewatteerd Alcantara en de hoofdsteunen hebben een uniek ‘continental 24’ embleem. Ten slotte wikkelen kleurrijke accenten rond de cabine, als de koper voor een van de twee speciale verfbanen gaat.
De leveringen van de Continental 24 beginnen in juli, met prijzen vanaf £ 215.000.
Wat vind je van de Bentley Continental 24? Laat het ons weten in de reacties.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *