Uncategorized

David Brown Automotive introduceert Speedback Silverstone Edition – De uwe voor £ 620k

David Brown Automotive heeft zijn nieuwe auto’s en truck getoond – de Speedback Silverstone Edition – op de 2018 Motor Show 2018.
Gebaseerd op exact dezelfde Jaguar XKR-rollend chassis als de gemeenschappelijke speedback GT, maakt de 5.0-liter supercharged V8 van de Silverstone-editie nu 593 pk-een boost van 90 pk-dankzij ECU en Supercharger Tweaks. De topsnelheid wordt bedekt met 155 mph, terwijl 0-62 mph wordt vermeld om 4,2 seconden te duren.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

• Alle stroom van de Autosalon van Genève 2018
Motor en prestatie -upgrades zijn echter slechts een deel van het verhaal. Motivatie van jetvliegtuigen en motorraces van de jaren zestig, evenals ontwikkeld om het allereerste jaar van David Brown Automotive te vieren in zijn Silverstone-fabriek, is het nieuwe ontwerp een heimelijk uitziende auto’s en vrachtwagen dan de snelheid GT.
29

Zittend op 20-inch ‘Afterburner’ lichtmetalen wielen, heeft de Silverstone Edition een gaas, in plaats van het radiatorrooster, en heeft ze veel minder chroom dan de gemeenschappelijke speedback. Het blijvende heldere werk wordt schoongemaakt aluminium schoongemaakt, terwijl de David Brown Automotive Badges zijn voltooid in monochroom in plaats van de kleuren van de Union-vlag.
Extended Side Dills, een grotere spoiler aan de voorkant en grotere zijventsen ook functies, terwijl de Silverstone -editie is voltooid in “Fly By Night’ verf, versierd met een subtiele centrumstreep. Verwijder de achterste lichtlenzen, een grotere achterspoiler en ‘jet geïnspireerde’ uitlaatideeën totaal de blik op de achterkant.
Binnenin worden de stoelen van de Silverstone-editie voltooid in ingewikkeld gebogen leer, evenals luchtkaarten van Silverstone op het dashboard en hoofdsteunen. De kleine achterstoelen van de gemeenschappelijke speedback zijn geëlimineerd voor extra bagageruimte, maar de ‘evenement’ stoel – die zich ontvouwt van de laarsvloer – blijft bestaan, evenals daaronder een opslagcase op maat gemaakte cam.
29

Meer fotografische knikken moeten worden ontdekt bij de LED -koplampen, die, met de motivatie van spionagevliegtuigen uit de jaren 60, zijn gemaakt om eruit te zien als camlenzen. Interieurtechnologie omvat een 7,2-inch infotainmentsysteem, SAT-navigatie en een Bowers & Wilkins-stereo.
De Silverstone -editie zal worden gemaakt met behulp van exact dezelfde coachbuilding -technieken als de speedback GT, dus zijn aluminium body zal ongeveer 3.200 uur met de hand worden gerold. De productie zal worden beperkt tot slechts 10 modellen, evenals de Silverstone -editie is geprijsd vanaf £ 620.000 vóór belasting – een £ 100.000 premium boven de snelheid GT.

Klik hier voor alle stroom van de Autosalon van Genève 2018 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *