Uncategorized

Audi A3 Cabriolet Price and Specs

Nieuwe details over de Audi A3 Cabriolet inclusief prijs en specificaties zijn aangekondigd, met de drop-top vanaf £ 25.790. Eerste leveringen voor de Volkswagen Golf Cabriolet Rival beginnen in april volgend jaar.
• Audi A3 Cabriolet Review
Het feeststuk van de nieuwe Audi A3 Cabriolet is het vouwstofdak. Het volledig automatische systeem trekt zich in 18 seconden in bij snelheden tot 31 km / u, maar de opslagplaat die wordt gebruikt voor het daksysteem eet in laarscapaciteit – waardoor de ruimte afneemt van de 365 liter van de hatchback tot 275 liter in de cabriolet.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

Motoren omvatten twee benzine en één dieselmotor, allemaal afkomstig van de conventionele A3. De instapniveau 139bhp 1.4-liter TFSI-benzinemotor is gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak en retourneert 56,5 mpg, terwijl slechts 114 g/km CO2 wordt uitgestoten. Die cijfers worden bereikt met behulp van een cilinder-on-demand systeem, dat twee van de vier cilinders uitschakelt wanneer ze niet nodig zijn.
Krachtigere 178bhp 1,8-liter benzine en 148bhp 2.0-liter dieselmotoren zijn ook beschikbaar, respectievelijk 48,7 mpg en 67,3 mpg geretourneerd. Vanaf februari zal echter een uitgebreid assortiment motoren beschikbaar komen, inclusief een 1,6-liter diesel met emissies van slechts 99 g/km samen met een krachtigere 182bhp 2.0-liter dieselvariant, beschikbaar met Quattro vierwielaandrijving.
Net als het hatchback -model zijn trimniveausopties op de cabriolet SE, Sport en S Line. Conventionele apparatuur over het bereik omvat 16-inch lichtmetalen wielen, airco, dab radio, Bluetooth en iPod-connectiviteit.
Sport- en S-lijnversies zitten 15 mm lager op hun respectieve 17-inch en 18-inch lichtmetalen wielen dankzij sportophanging, maar beide kunnen worden uitgerust met een meer comfortgerichte conventionele ophangingopstelling zonder extra kosten. Als klanten iets meer op de stuurprogramma’s vereisen, kunnen S-lijnmodellen worden verlaagd met maximaal 25 mm met de no-Cost-optie S Line Sports Suspension.
• Audi -nieuws en beoordelingen
Gedeelde sport- en S-lijnfuncties omvatten ook sportstoelen, klimaatregeling met dubbele zone, een high-res kleureninfotainmentscherm en het Audi Adaptive Dynamics-systeem. Een andere gedeelde functie is een extra geluidsabsorberende drielaagse softtop, die ook beschikbaar is als een optie op SE-modellen.
Audi heeft ook aangekondigd dat een bereik -topping S3 Cabriolet zal deelnemen aan de gelederen, met een vermogen van 296 pk – maar verwacht dat de prijzen meer dan £ 37.000 zullen zijn wanneer het later volgend jaar aankomt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *