Honda Civic Tourer: Nieuwe Details

De Honda Civic Tourer zal in september worden onthuld in het volledige productieformulier op de Frankfurt Motor Show, en Auto Express heeft geleerd dat het nieuwe landgoed de grootste laars in de familieklasse van de familie zal hebben.
We spraken met senior ingenieur Adrian Killham in het R & D -centrum van het merk in Swindon, Wiltshire. Hij zei: “Toen het VW Golf MK7 -landgoed verscheen in Genève [in maart], had het 605 liter, toen ging Skoda een beter met 610 liter in de Octavia. Maar de Civic zal aanzienlijk meer bieden. ”
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

Killham bevestigde ook dat, net als zijn rivalen, de 1.6-liter dieselversie van de Civic Tourer “minder dan 100 g/km CO2 zal uitzenden”. En hoewel de Civic niet is ontworpen om te worden ontwikkeld tot een landgoed, heeft de conversie minder dan 40 kg toegevoegd aan het kerbweight.
Het ontwerp van het concept van Genève Show in onze foto’s zal worden afgezwakt voordat de auto dealers raakt, maar het duikachtige achterlichten en de wikkelglas zullen blijven. En Killham vertelde ons dat de loute lip nog verder is verlaagd om de bruikbaarheid te verhogen. “De Civic zal perfect zijn voor hondeneigenaren en slepen,” zei hij.
Het zal ook de flip-up van het Hatch ‘Magic’ Seatbases behouden, terwijl de hogere daklijn blijkbaar ook de hoofdruimte aan de achterzijde heeft verbeterd voor langere passagiers.
Motoren zullen worden overgedragen van het luik, dus er zullen 1,4 en 1,8-liter benzine zijn, plus 2,2 en ultra-efficiënte 1,6-liter diesels. Maar Killham was terughoudend over de mogelijkheid van een hybride en vertelde ons: “Dat doelwit [CO2] beweegt altijd en we kunnen naar nieuwe technologieën kijken als ze beschikbaar beginnen te zijn. Maar we blijven bij de motoren die we nu hebben. ”
Hij onthulde ook dat topspectribune civic tourers opvallen met een vorm van adaptieve schorsing die “zeer geschikt zal zijn voor een wagen”. En hoewel hij vaag was over de exacte details, zou het moeten werken als een zelfnivelsysteem. De prijs zal naar verwachting met “tussen £ 500 en £ 1.200” stijgen over het Hatch zodra deze in januari 2014 in het VK te koop is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *