Uncategorized

Nieuwe 2022 Toyota Aygo X: Crossover City Automobile geprijsd van £ 14.795

Toyota heeft prijzen en spec -details aangekondigd voor de nieuwe Aygo X – een vervanging voor de Aygo City -auto die het ziet veranderen in een crossover.
De Kia Picanto -rivaal is beschikbaar om te kopen op 1 december, beginnend vanaf £ 14.795 in basishandleiding ‘Pure’ trim. Dat is £ 875 veel meer dan de bestaande Aygo van vandaag, maar aanzienlijk veel meer dan een picanto op instapniveau.

Beste stadsauto’s om 2022 te krijgen

Pure trim is echter goed gespecificeerd: conventionele kit bevat 17-inch legeringen, een zeven-inch touchscreen multimediasysteem met Apple CarPlay en Android Automobile Connectivity en Toyota’s Safety Sense System. Dit voegt Adaptive Cruise Control toe, een pre-collision-systeem met voetgangers- en fietsdetectie (de laatste alleen ‘s nachts), wegenhulp, noodstuurhulp en auto-bundel.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Stap omhoog naar Edge Spec, vanaf £ 16,495, en de Aygo X ontvangt 18-inch legeringen, klimaatregeling, auto-ruitenwissers, privacy-glazen achter, mistlichten aan de achterzijde en een groter acht-inch touchscreen. Bovendien omvatten de details van de exterieur styling een tweekleurige verfafwerking met een contrasterende zwarte dakbedekking en achterste. Opties omvatten een panoramisch, elektrisch openend canvas dakbedekking en parkeersensoren voor en achteraan met een automatische remfunctie.
Het vlaggenschip van het bereik is het exclusieve model. Vanaf £ 17,715 wordt het geleverd met synthetisch leer en stoffen bekleding, een draadloze telefoonlader, LED-koplampen, keyless entry en start, voertuigparkeersensoren en een nog grotere negen-inch HD-touchscreen, dit brengt cloudgebaseerde navigatie, verkeersgegevens en andere verbindende Services, over-the-air updates en draadloze Apple CarPlay en Android Auto. Een JBL -geluidssysteem kan bovendien worden gekozen.
20

Ten slotte wordt de Aygo X gelanceerd met een speciale variant in limited edition, beschikbaar voor de eerste zes maanden van de auto in de uitverkoop. Vanaf £ 19.640 krijgt het Matt Black -legeringen met oranje hoogtepunten, oranje details over de dorpels en bumpers, interieurontwerpaanpassingen en dat elektrische canvas dakbedekking standaard. Verwarmde gedeeltelijke stoelen en een speciale kardemom groene hoofdverfkleur zijn ook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *