Uncategorized

‘Maken plug-in hybriden werken voor hun eco-referenties’

Mainstream Media in beslag genomen bij onderzoek door Greenpeace en Carry and Environment vorige week, wat suggereert dat plug-in hybride auto’s een “wolf in schapenkleding” zijn geworden. Dit verbaast niet talloze lezers van Automobile Express, maar het blijkt dat PHEV’s niet zo efficiënt zijn als je ze niet, nou, aansluit.
Het was een interessante invalshoek voor de omgevingsgroepen om te nemen-en een die ik met interesse zag toen ik nog een week pure-elektrische schoolruns voltooide in onze Volvo XC40-plug-in hybride.

Beste plug-in hybriden 2022

PHEV’s zijn een relatief eenvoudig doelwit voor greenpeace, want als ze niet correct worden gebruikt, dan worden ze in feite regelmatig verbrandingsautomiles minder efficiënt gemaakt door het extra gewicht van de batterijen die ze gedwongen worden te dragen in de omgeving van.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Probleem is dat tal van autoloosers van het bedrijf deze auto’s kiezen, niet vanwege hun potentieel voor dagelijkse efficiëntie en autorijden van nulemissies, maar omdat hun officiële CO2-emissies impliceren dat ze een opgeruimde som kunnen besparen op de belasting in natura. En wanneer deze mensen dan op hun auto rijden, zoals ze een gewone benzine- of dieselvoertuig zouden doen, eindigen ze met een relatief slechte economie.
Wij zijn het erover eens dat deze situatie onbevredigend is. Maar tegelijkertijd zijn we bij de auto-industrie in de ratingplug-in hybride technologie als een nuttig hulpmiddel bij de overgang naar volledig elektrische autorijden.
Dus hier is een idee. Omdat volledig verbonden auto’s veel vaker voorkomen, is er ruimte voor een beter intelligent belastingsysteem dat bedrijfsauto’s financiële voordelen blijft bieden door veel meer milieuvriendelijke auto’s te kiezen – maar die hen vervolgens met een boete raakt als ze die nul niet gebruiken -emissie vermogen in verstandige mate. De auto’s zullen bijna zeker een record bijhouden van wanneer de motor draait en wanneer ze alleen batterijvermogen gebruiken, dus waarom zou je die gegevens niet gebruiken om veel meer verantwoord gebruik van PHEV’s aan te moedigen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *