Limited Edition DS 3 Cafe Racer onthuld met Bespoke Graphics

DS heeft de koopboeken geopend op een limited edition ‘Cafe Racer’ versie van de DS 3 Supermini. Slechts 150 voorbeelden zullen in het VK aankomen met prijzen vanaf £ 21,305 en stijgen tot £ 22,825, met op maat gemaakte afbeeldingen die het helpen uit de menigte te steken. DS gebruikt ook een damesjas en een zakdoek voor mannen (niet minder in de kleuren van de dak om eigenaren “speciaal” te laten voelen.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

De Cafe Racer Graphic, die is gemaakt door Bordeaux-gebaseerd BMD-ontwerp, verschijnt op het dak, samen met satellietversies op de B-pilders en op laars. Er is ook een nieuwe Bonnet Badge en exclusieve 17-inch Bellone Black Ally Wheels met crème-inserts.
De Franse maker gebruikt de exclusieve DS in vier kleurencombinaties: Ink Blue, Perla Nera Black, Platinum Gray en Ruby Red. Alle modellen hebben echter een Parthenon Cream -dak.
• DS 3 grondige beoordeling
De Cafe Racer Edition wordt geleverd met een keuze uit twee benzine -puretech -motoren: de 110 (108bhp) en de veel krachtigere 130 (128bhp). Beide worden gebruikt met een handleiding, maar eigenaren na een automaat moeten opruimen voor de 110.
9

Binnenin is het dashboard in dezelfde crèmekleur geverfd met de café -racerafbeelding ook. De stoelen zijn getrimd in Trinitario Brown Nappa (eerder te zien op de DS 3 ‘DS World Paris’ Edition) die linkt naar de kleuren die te zien zijn op cafe racerotorfietsen.
De technische specificaties zijn vergelijkbaar met het iets veel meer betaalbare prestige-model, wat aangeeft dat automobilisten worden getrakteerd op automatische airconditioning, voertuigparkeersensoren, automatische ruitenwissers en een 7-inch infotainmentscherm dat compatibel is met Apple CarPlay, Android Auto en Mirrorlink.
Bekijk onze lijst met de 10 beste Superminis te koop Ideaal nu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *