Flying Cars: Metropolitan Air Port Winins Government Backing

Flying Cars and Trucks zijn misschien onderweg, waarbij de Britse regering monetaire steun heeft toegekend aan een bedrijf dat luchtvaartfaciliteiten voor elektrische en autonome luchtvoertuigen met verticale take heeft opgezet met verticale take -off en landingsmogelijkheden (VTOL).
De baan van het Britse bedrijf Metropolitan Air Port ‘Air -One’ zal ‘s werelds allereerste volledig operationele hub voor elektrische VTOL -vliegtuigen – zoals vrachtdrones en vliegende taxi’s – later dit jaar in Coventry zien. Het bredere doel van het bedrijf is om nul-emissie luchtreizigersreizen en leveringen te bieden.

Toekomstige auto’s en vrachtwagentechnologie: innovaties die in de toekomst naar auto’s en vrachtwagens komen

Urban Air Port is nu gekozen als een kampioen van de toekomstige vluchtuitdaging van de regering, waardoor deze recht heeft op een subsidie ​​van £ 1,2 miljoen. Het geld komt van het £ 125 miljoen industriële strategie -moeilijkheidsfonds en zal naar verwachting worden geëvenaard met maar liefst £ 175 miljoen uit de persoonlijke industrie.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

Het bedrijf is al een Partner -partner van de Hyundai Motor Group’s Metropolitan Air Mobility Division. Het Koreaanse merk ondersteunt Air-One en middelen om zijn eigen elektrische VTOL-vliegtuigen te ontwikkelen, die het tegen 2028 wil commercialiseren.
Urban Air Port is van plan om in de komende vijf jaar meer dan 200 locaties te vestigen. Elk zal 60 procent kleiner zijn dan een traditioneel heliport, uitstoten van koolstof en volledig off-grid zijn. De sites – die in “een kwestie van dagen” kunnen worden ontwikkeld – zullen ook van noodsituaties worden gebruikt, met de mogelijkheid om snel drones en vliegende voertuigen in te zetten om benodigdheden, apparaten of mensen te leveren.
Ricky Sandhu, maker en uitvoerend voorzitter van Metropolitan Air Port, zei: “Vliegende auto’s en vrachtwagens worden gebruikt als een futuristische vlucht van fancy. Air-One brengt schone grootstedelijke lucht af aan de massa en ontketent een nieuwe wereld van nul ontladingsmobiliteit in de lucht. ”
Gary Cutts, UK Research Study evenals innovatie Future Flight Moeilijkheidsdirecteur, verklaarde dat Air-One “zou helpen om het VK te zetten bij de voorhoede van elektrische grootstedelijke luchtmobiliteit”.
Wilt u graag aan boord van een vliegende auto stappen? Laten we het begrijpen in de reacties …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *