Uncategorized

Lexus zal de sensationele LF-LC

Lexus ontwikkelen, heeft geverifieerd dat het het sensationele LF-LC-concept, allereerst gezien op de Detroit Autosalon 2012, in volledige productie zal brengen. Volgens Alain Uyttenhoven, vice-president van Lexus Europe, zal het echter een veel gemakkelijker toegankelijk ontwerp zijn dan de LFA Supercar met korte productie en het op te nemen tegen mensen als de Mercedes S-Klasse Coupe en Maserati en Maserati Gran Turismo.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

“Het zal geen volledig koolstofvoertuig zijn dat £ 350.000 kost. Het zal zijn – in termen van gebouw – een veel meer typische auto, een voertuig dan in grotere hoeveelheden kan worden geproduceerd dan alleen een batch van 500, ”zei Uyttenhoven. “Dit laat zien dat er veel meer emotie van het merk zal zijn.”
Er is nog geen woord over aandrijflijn, maar denken aan het showvoertuig werd aangedreven door een 500 pk hybride systeem, evenals 98 procent van de Lexus -aanbiedingen van de auto in EU -landen zijn nu hybriden, iets vergelijkbaars als dat waarschijnlijk is. Naast dat er geruchten moeten worden geloofd, kan een veel meer traditionele Twin-Turbo V8-versie samen met dat worden gebruikt.
Uyttenhoven zou niet worden aangetrokken op een tijdschaal voor de auto, hoe geverifieerd ook dat zijn stijl “extreem dicht bij het concept kan zijn”, evenals dat andere Lexus F -ontwerpen in de pijplijn zijn: “In het VK 25 procent van Voertuigen worden aangeboden in F Sport en een groot deel van klanten reageren daar positief op. Naast LFA worden RC-F aan het einde van dit jaar geïntroduceerd, zullen we veel meer F-modellen hebben? Ja, evenals misschien binnenkort.
“We zijn ook veel in de rationele hoek voor mensen, wat we missen is een beetje passie,” voegde hij eraan toe. “Wat u zult zien en wat we zullen toevoegen – evenals de NX is het allereerste volledige voorbeeld hiervan – is dat onze voertuigen in de toekomst zullen polariseren in termen van ontwerp.”
Hij liet ook doorschemeren dat een kleinere SUV om onder de NX te zitten werd overwogen: “Kleinere SUV’s? Mijn antwoord is dat het misschien heel logisch is. We hebben nog geen verklaring afgelegd, maar het kan logisch zijn, want voor de Europese markt en op de Chinese markt is dit waar een groot deel van het volume is, maar we zullen nergens naartoe gaan. ”

Doet Lexus het ideale ding door een sportievere aanpak te volgen? Wat is er nodig om een ​​Lexus te selecteren op een BMW, Audi of Mercedes? Laten we het begrijpen in het commentaargedeelte hieronder …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *