Winkelen rond voor auto’s en vrachtwagenfinanciering kan uw kredietgeschiedenisscore

Auto’s en vrachtwagenkopers beschadigen die rondkijken voor het allerbeste financieringsaanbod verliezen £ 100 miljoen per jaar, omdat niet -gereguleerde leningsaanbieders hun kredietgeschiedenisscores beschadigen met onnodige cheques .
Automobilisten die verschillende financiële leveranciers zien die in de allerbeste tarieven worden gestraft, worden gestraft, hoe meer ze zoeken naar deals, omdat leningaanbieders moeilijke kredietgeschiedeniscontroles uitvoeren voordat ze eindigentarieven bieden – die fungeren als een ernstige rode vlag op uw kredietgeschiedenis profiel.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

• Auto’s en vrachtwagenfinancieringsaanbiedingen uitgelegd
Harde kredietgeschiedeniscontroles verschijnen als financiële toepassingen, evenals verschillende gegevens hiervan kunnen ertoe leiden dat kopers hogere rentetarieven in rekening brengen of in de toekomst volledig worden geweigerd.
Een nieuw rapport van de TSB -bank ontdekte dat 61 procent van de leveranciers van persoonlijke financiële leningen zich schuldig maakte aan de praktijk, waarbij auto’s en vrachtwagenkopers een typisch van £ 375 per stuk verloren, in totaal ongeveer £ 100 miljoen.
Het effect van deze moeilijke controles op auto’s en vrachtwagenkopers wordt ondersteund door onze speciale peiling, die ontdekte dat 22 procent van de bestuurders de financiering was geweigerd en 17 procent werd geciteerd APR -rentetarief van vijf procent of hoger dan de standaard.
Nick Smith, hoofd van de persoonlijke leningen van TSB, verklaarde moeilijke cheques “absoluut” een functie te spelen bij het straffen van kopers. Hij voegde eraan toe: “Dit zou niet alleen kunnen leiden tot het betalen van hogere kosten voor leningen, het kan ook de kans vergroten die een klant zal worden afgewezen.” Smith riep ook de Monetary Conduct Authority (FCA) op om leningaanbieders nodig te hebben om soft soft credit geschiedeniscontroles die niet in het kredietgeschiedenisbestand verschijnen.
• Beste nieuwe auto’s en vrachtwagenaanbiedingen 2017
Graham Hill, directeur van de National Association of Industrial Finance Brokers, vertelde Auto Express: “Ons kredietgeschiedenissysteem, dat tegenwoordig extreem gedetailleerd lijkt, is in waarheid extreem naïef en vol mazen.”
Hill adviseerde kopers met verschillende moeilijke controles op hun gegevens om een ​​kennisgeving van correctie te geven om hun mogelijkheden voor het verwerven van een eerlijkere rentetarieven te verbeteren. “Elke vermelding in de kennisgeving van correctiebox dwingt een verzekeraar om uw aanvraag te evalueren,” voegde Hill eraan toe.
Heeft u problemen gehad met het aanvragen van auto’s en vrachtwagenfinanciering? Laten we het begrijpen in het commentaargedeelte hieronder …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *