Uncategorized

‘Electric is de toekomst, maar benzine zet ons nog steeds aan’

Met onze eerste ervaring van Mercedes ’New Eq C deze week, hebben we een cruciaal inzicht in wat de toekomst van autorijden voor ons inhoudt. Dit belangrijke nieuwe geëlektrificeerde model is het eerste van veel van Mercedes, die in 2019 aankomt om deel te nemen aan een boost aantal geëlektrificeerde auto’s van vrijwel elke maker in de komende jaren.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Alleen deze week hebben we nieuws over een volledig elektrische versie van de Kia Niro, terwijl DS het huidige merk is geworden om zijn geëlektrificeerde intenties te onthullen.
• Beste elektrische auto’s 2018
Hoezeer we ook extatisch zijn over onze elektrische toekomst, er is één auto die we barsten om te rijden: de nieuwe Fiesta St. We zijn enorme fans van de oude auto (het is nog steeds een geweldige koop) en het vermogen om een ​​supercar-formaat glimlach op je gezicht te toveren, maar voor Supermini-geld. Dit meest actuele model voegt een zekere mate van beleefdheid, technologie en efficiëntie toe aan de mix, maar belangrijker nog, het is niet minder leuk dan de oude auto.
Er zijn veel geschreven over de toekomst van Ford, maar het heeft regelmatig geleverd wanneer het betrekking heeft op snel, budgetvriendelijk plezier en de huidige ST is een andere winnaar. Dat is ook goed voor een nieuwe snelle focus.
Het bewijst ook dat, ondanks beloften van regeringen dat de interne verbrandingsmotor tot het verleden zal behoren voor toekomstige generaties enthousiaste chauffeurs, voor nu is er weinig op de feesten die het rijden plezier gemakkelijk toegankelijk maakt voor de massa.
Het heeft me echter aan het denken gezet. Voor mij is een van de meest opwindende dingen over het besturen van een elektrische auto die onmiddellijke hit van koppel dat je krijgt op het moment dat je het versneller raakt. Kun je dat denken in een auto met de evenwicht en behendigheid van zoiets als de Fiesta St? Natuurlijk zullen gewichtige batterijen een probleem zijn, maar hier is dat dit iets is dat momenteel de oogverblindende hersenen van Ford’s (en anderen) autoliefhebbende ingenieurs belasten.
Zou je kunnen leven met een elektrische auto? Hier zijn de voor- en nadelen van EV -eigendom …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *