Uncategorized

Caterham Seven 165

Caterham heeft veel meer details blootgelegd over zijn nieuwe kant-en-klare instapniveau Seven 165, die de zeven 160 in het VK zullen worden genoemd.
• Caterham News en beoordelingen
Caterham streeft naar een startkosten van minder dan £ 17.000, met stroom afkomstig van een turbomotor van 660cc Suzuki driecilindermotor. Het zal worden gewijzigd door Caterham Innovation en Advancement om 80 pk en 107 Nm koppel te creëren.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Er zijn nog geen prestatiespecificaties, maar met zijn lage kerbweight moet de 165 in ongeveer 6,5 seconden van 0-62 mph kunnen versnellen, evenals op een topsnelheid van ongeveer 100 mph.
De Britse versie van de 165 maakt gebruik van de 160 badge en krijgt een paar kleine wijzigingen. Niet dat kopers waarschijnlijk elk type verschil zullen opmerken – de 160 heeft nog steeds exact dezelfde 80 pk en 107 nm cijfers als de 165.
Caterham heeft het type brandstof economisch klimaat niet blootgelegd dat de 165 in staat zal zijn om echter te hebben verklaard dat het EU5 -compatibel zal zijn (vandaar de vijf aan het einde van de naam).
Caterham -voertuigen CEO, Graham MacDonald, zei: “Het engineeringproces dat is opgenomen in de ontwikkeling van de Caterham Seven 165 is bijna voltooid en, terwijl we de laatste elementen samenstellen, zal het voertuig dat volgens ons een nieuwe generatie automobilisten beïnvloedt om Caterham te worden. Liefhebbers krijgen vorm op een interessante manier. ”
De zeven 165 begint in januari 2014 en de allereerste voertuigen zullen in het voorjaar worden verstrekt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *