Uncategorized

EU-waarschuwingen plaatsen post-Brexit UK auto’s en vrachtwagens produceren bij Danger

De Britse auto’s en vrachtwagenproducerende markt heeft te maken met nieuwe moeilijkheden van het dreigende spook van Brexit, nadat de Nederlandse overheid waarschuwde dat bedrijven met behulp van Britse onderdelen zullen omgaan met nieuwe importtarieven.
In een op internet Brexit Effect Scan Tool vraagt ​​het bedrijfsbedrijf van de Nederlandse overheid bedrijven: “Wilt u minder afhankelijk zijn van de Britse markt? Denk na over het focussen van uw activiteiten op andere landen. ”
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

Het lidmaatschap van de Europese Unie biedt landen het recht op gratis doorvoer van producten onder vrijhandelsregels, wat betekent dat producten van het EU -land naar het EU -land kunnen worden verplaatst zonder de tarieven van import of export om te gaan.
En hoewel de Nederlandse dienst bedrijfseigenaren toegeeft “weet precies hoe belangrijk de Britse markt is voor uw verkoop en winst”, waarschuwt het dat “na Brexit onderdelen in het VK niet langer tellen voor deze minimale productie in de Europese Unie. ” Dit detail betekent dat producten met een groot deel van de door het VK geproduceerde onderdelen niet als EU-producten tellen, en zullen worden onderworpen aan handelstarieven wanneer ze naar andere EU-landen worden getransporteerd.
• Motormarkt vereist ‘wrijvingsloze’ Brexit
Hoewel dit advies momenteel is gericht op Nederlandse bedrijven, weerspiegelt het waarschuwingen uitgegeven door de EU zelf, wat heeft geadviseerd dat bedrijven “elk type input van het Verenigd Koninkrijk moeten behandelen als ‘niet-originerend’ bij het bepalen van de EU-preferentiële oorsprong van hun goederen” daarna Brexit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *