Raceversie van 313mpg VW XL1 THULEK aan

Een Volkswagen XL Sport, een raceversie van de 313mpg VW XL1, wordt nagedacht over productie, met de raceweerwagens en vrachtwagens die een tweecilindermotor van een Ducati gebruiken Superbike in locatie van de diesel-elektrische aandrijflijn.
Volkswagen Board -voorzitter Ferdinand Piech heeft de plannen voor de nieuwkomer blootgelegd tijdens het spreken aan de Wenen University of Technology. Rapporten suggereren dat het een 187 pk -motor krijgt, die veel prestaties moet leveren aan de lichtgewicht koolstofvezelauto.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

• Volkswagen XL1 Review
Zelfs met zware batterijen, evenals een diesel-elektrische aandrijflijn aan boord, evalueert de XL1 nog steeds slechts 795 kg, zodat u kunt verwachten dat de XL-sport nog minder evalueert. Houd dat in gedachten, evenals als het is uitgerust met exact dezelfde snelle versnellingsbak met dubbele koppeling als de XL1, de sportievere versies moeten in ongeveer 4 seconden van 0-62 mph kunnen sprinten.
Er is geen bevestiging over wanneer we de XL Sport zullen zien, maar het is waarschijnlijk een extreem beperkte productierun, met auto’s en vrachtwagens die alleen zijn opgezet voor gebruik op de baan. Het gebruik van een Ducati -motor is mogelijk, omdat de motormaker nu deel uitmaakt van de Volkswagen -groep nadat Audi begin 2012 het bedrijf heeft gekregen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *