Uncategorized

“Het maakt niet echt uit waar uw nieuwe auto is gebouwd”

Hoe veel klanten weten waar hun auto’s zijn gebouwd? Sommige van de vele populaire nieuwe modellen van het VK worden geproduceerd en verzonden uit alle vier de hoeken van de wereld; De Mercedes C-Klasse en Volkswagen Polo worden bijvoorbeeld gemaakt in Zuid-Afrika, terwijl de Vauxhall Mokka X zijn weg vindt van Bupyeong, Zuid-Korea. In feite zijn hier ongeveer 15 procent van de auto’s die in dit land worden verkocht, hier gemaakt.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

Je zou dan moeten aannemen dat de overgrote meerderheid van de kopers niet bijzonder erg is, zolang hun auto’s zijn gebouwd om lang mee te gaan. Maar zouden klanten erom geven als hun auto’s ‘in China waren gemaakt’?
• Lynk & Co 02 SUV Review
Het label zal altijd negatieve connotaties in de ogen van sommige mensen dragen, maar dit is een volledig verouderde veronderstelling dat ik tijdens een reis uit de eerste hand heb gezien naar de Auto -show van vorige week.
Lynk & Co nodigden media voor het eerst uit in zijn nieuwe £ 1,4 miljard fabriek in de Chinese stad Zhangjakou. De faciliteit duurde drie jaar om te bouwen en zal 200.000 auto’s per jaar uitkruisen, dankzij een meestal geautomatiseerd bouwproces.
De meeste robots zijn Duits en de lijm is Zweeds; De fabriek heeft enkele van de hoogste normen in de productie van autofabrieken ter wereld, zoals ik erachter kwam toen ik achter het stuur van de 02 crossover kwam. Het feit is dat de auto’s die uit deze fabriek in het Verre Oosten rollen, een hogere standaard zijn afgewerkt dan sommige auto’s die in Europa zijn gebouwd.
Het is ook een weergave van andere merken; VW’s verkoop- en marketingbaas Jürgen Stackmann vertelde me dat het bedrijf zelfs overweegt om auto’s uit China naar Europa voor het eerst te exporteren. Tien jaar geleden zou dat ondenkbaar zijn geweest, maar in de nabije toekomst wees niet verbaasd als de auto’s in uw lokale showroom het label ‘Made in China’ dragen.
Heb je genoten van dit opnionstuk om het Verre Oosten te bekijken? Lees vervolgens onze beste en slechtste auto’s van de 2018 Beijing Motor Show.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *