Euro NCAP Shake-up betekent tweedelige sterrenscores voor auto’s en vrachtwagens

Een radicale opknapbeurt van de European Accident Test Scores betekent dat auto’s en vrachtwagens binnenkort worden aangeboden met twee afzonderlijke sterbeoordelingen. Automobilisten zullen dan moeten kiezen of ze de gemeenschappelijke auto’s en vrachtwagen met de lagere score moeten kopen, of in plaats daarvan een superveilige versie bestrooien.
Crash Test Professional Euro NCAP introduceert zijn nieuwe sterrenscore -plan in januari 2016, gericht op stuurprogramma’s die “nog steeds denken aan airbags en veiligheidsgordels als adequate beveiligingsapparatuur”, volgens zijn secretaris -generaal, Dr. Michiel Van Ratingen.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

• Groot -Brittannië is het slechtste land ter wereld voor woede op de weg
Auto’s die na deze datum worden geïntroduceerd, krijgen slechts de maximale vijf sterren als ze de meest geavanceerde systeem voor ongevallenvermijdingssystemen hebben, zoals autonoom noodremmen (AEB), voetgangersdetectie en waarschuwing voor vertrek van baan.
Alleen fabrikanten die deze technologie gebruikelijk maken in alle ontwerpvarianten, evenals aanbieden in voldoende cijfers, kunnen het tweevoudige sterrensysteem omzeilen.
Premium merken zoals Mercedes en Audi zullen waarschijnlijk deze optie nemen, zegt Van Ratingen. Hij waarschuwde echter: “Als ze ze niet aanbieden in de cijfers die ze voorspellen, verliezen de auto’s en vrachtwagen zijn vijfsterrenrating.”
• Survey legt chauffeurs bloot die de wintergevaren negeren
Lijstkosten zullen waarschijnlijk worden beïnvloed door de verhuizing, omdat meer geavanceerde optionele beveiligingsset standaard wordt gemaakt. De premies van de verzekeringsdekking kunnen de herfst als gevolg hiervan, volgens Philip Jegoe, groepsscore leider bij onderzoeksonderzoeksexpert Thatcham, voor auto’s en vrachtwagens “duidelijk identificeerbaar als standaard als standaard”.
Ongeveer 70 procent van alle nieuwe auto’s en vrachtwagens-inclusief de volgende Ford Fiesta-wordt aangeboden onder het tweeledigingssysteem, voorspelt Van Ratingen, en deze zullen normaal gesproken drie sterren bereiken zonder een optioneel beveiligingspakket.
De huidige Fiesta is een vijfsterrenauto, maar Van Ratingen voegde eraan toe: “De nieuwe Fiesta zal enkele beveiligingsapparaten hebben die het vier sterren opleveren, maar er zullen dan meer optionele apparaten zijn om dat te verhogen tot vijf.”
Gelooft u dat alle auto’s en vrachtwagens standaard moeten worden uitgerust met geavanceerde beveiligingssystemen? Laten we het in de reacties hieronder begrijpen …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *