Toyota GT 86 TRD

De Toyota GT 86 TRD is bevestigd voor het VK. Slechts 250 voorbeelden van het Limited Edition -model worden naar het VK gebracht en de verkoop begint op 1 maart.
TRD is kort voor Toyota Racing -ontwikkelingen, en de opgewaardeerde GT 86 is de eerste productieauto die in het VK wordt verkocht met een reeks TRD -onderdelen als onderdeel van de showroomspecie.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

Zowel handmatige en automatische versies met zes versnellingen zullen beschikbaar zijn en kopers hebben de keuze uit slechts twee externe kleuren: Pearl White en GT 86 zwart. Prijzen voor de GT 86 TRD -handleiding beginnen bij £ 31,495 en £ 32.995 voor de auto, die £ 6.500 veel meer is dan de standaard GT 86 Coupe.
Voor de extra investering krijgt u speciale 18-inch legeringen, een diepere voorbumper, uitgebreide zijrokken en een herziene achterbumper met een quad-uituitlopend systeem en diffuser.
Onder de motorkap blijft de 2.0-liter bokser-motor praktisch volledig ongewijzigd, behalve een radiatorkap met een TRD-merk. De brandstofvulkap krijgt ook een TRD -make -over, terwijl er binnen een nieuwe TRD -versnellingshendel is.
Net als de reguliere GT 86 heeft het TRD -model HID -koplampen, mistlampen vooraan, een beperkte slipverschil, klimaatregeling, sportstoelen, cruise control en het Toyota Touch Multimediasysteem.
De prestatiecijfers blijven ongewijzigd, op 7,6 seconden voor 0-62 mph en een topsnelheid van 140 mph voor de handleiding en 8,2 seconden en 130 mph voor de automatische.
Het brandstofverbruik is echter een hit. Het brandstofverbruik daalt van 36,2 mpg tot 34,9 mpg, terwijl de CO2 -emissies toenemen van 181 g/km tot 192 g/km voor het handmatige model. De automatische daalt ook van 39,8 mpg tot 36,2 mpg, terwijl de CO2 -emissies stijgen van 164 g/km tot 181 g/km voor de automatische.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *