Uncategorized

Auto’s komen binnenkort

januari 2013
Stoel ibiza cupra
De stoel Ibiza Cupra bevat 178 pk, kan 0-62 mph doen in 6,9 seconden en begint vanaf £ 18.825. Het staat bovenaan het Ibiza -assortiment wanneer het deze maand aankomt.
Kia Sorento
De goed uitgeruste Kia Sorento zal een prijsstijging van £ 1500 zien wanneer het nieuwe model deze maand arriveert, waardoor het iets veel duurder is dan de Honda CR-V. De nieuwe chique hut en herziene stijl is echter een verbetering ten opzichte van het oude model.
Mini Clubvan
De kleine clubvan is een in het clubman gebaseerd bedrijfsvoertuig, dat de achterstoelen en ramen verwijdert ten gunste van een groter laadgebied. Prijzen beginnen vanaf £ 11.000.
VW Golf
De MK7 Volkswagen Golf heeft al de overwinning behaald in onze groepstest, en neemt triomf over de BMW 1 -serie en Ford Focus. Het zal beschikbaar zijn met een reeks efficiënte motoren en een grote keuze aan uitrustingsniveaus wanneer het deze maand te koop is.
Hyundai I30 Three-Deurs
De nieuwste Hyundai I30 is nu al veel meer dan een jaar te koop, maar het sportievere driedeursmodel is tot nu toe undercover gebleven. Het krijgt hetzelfde scala aan motoren als de vijfdeurs en alle auto’s zullen profiteren van de vijfjarige garantie van de autofabrikant.
Peugeot RCZ
De gefacelifte Peugeot RCZ krijgt een nieuw rooster en leidt overdag. De motor line-up is niet gewijzigd, wat aangeeft dat deze beschikbaar is met een keuze uit één diesel en twee benzinemotoren.
Porsche Cayenne Diesel S
De Porsche Cayenne S is uitgerust met een krachtige dieselmotor, die 376 pk inpakt van zijn 4,2-liter V8. Het is echter de 850 nm koppel die indruk maakt op veel-dat is 150 nm veel meer dan de cayenne-turbo met benzine.
Dacia Duster
Het eerste model van het budgetmerk van Renault, Dacia, is deze maand te koop in het VK. De Duster SUV gebruikt robuuste 4×4-looks en tonnen ruimte voor de prijs van een instapfordfiesta.
Honda Civic Diesel
Honda neemt het op tegen de VW Golf Bluemotion met deze nieuwe Diesel-motor-ommotor Civic. De 1,6-liter eenheid belooft 78,5 mpg en emissies van slechts 94 g/km, waardoor het gratis is aan wegenbelasting.
Dacia Sandero
De tweede Dacia die in het VK in de uitverkoop gaat, is de Sandero, wat een hoogwaardige alternatief is voor de Ford Fiesta voor de prijs van een stadsauto. Base-spec auto’s vanaf slechts £ 5.995.

Mini JCW GP II
De snelste productie die Tiny ooit in de verkoop gaat, maar cijfers zijn beperkt. Slechts 2.000 van deze hatchbacks met twee zitplaatsen zullen wereldwijd huizen vinden, elk in staat om in 6,3 seconden van 0-62 mph te gaan.
Mazda 6
De elegante nieuwe Mazda 6 is niet alleen groter dan een Ford Mondeo en Honda Accord, het is ook sneller dan de Vauxhall Insignia van 0-62 mph. De bedrijfskosten zullen ook laag zijn, dankzij de innovatieve Skyactiv -technologie van het bedrijf.
Ford Fiesta
Ford heeft de Fiesta een facelift gegeven. De belangrijkste wijzigingen zijn onder meer een gewaagd nieuwe gapend rooster, maar er zijn ook nieuwe achterlichten, carrosseriekleuren en legeringswielontwerpen. Motorkeuzes omvatten nu ook de bekroonde 1.0-liter ecoboost van het bedrijf.
Porsche Cayenne Turbo S
Er is een nieuw vlaggenschip Porsche Cayenne. De turbo S krijgt 550 pk van zijn 4,8-liter V8, kan sprinten naar 62 mph in slechts 4,5 seconden en op een topsnelheid van 176 mph.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *