McLaren 720S GT3X Track-alleen-alleen-exposeerde

McLaren-klanten die op zoek zijn naar iets dat nog heter is, kunnen nu de race-ready machines van het merk krijgen, de 720s GT3X-een track-alleen-alleen-ontwerp hoeft zich niet te houden Voor elk type richtlijnen of voorschriften, waardoor het de meest extreme versie van de jaren 720 is.
Zittend boven de 765LT-trackauto, is de 720s GT3X de nieuwe variëteit topper in McLaren’s ‘Supercars’-serie modellen, eerder begrepen als de serie voordat de line-up onlangs werd herschat met de introductie van McLaren’s allereerste plug-in hybrid , de Artura -sportwagen.

Greatest Drives – McLaren 720s, Tesla Design 3, Aston Martin DB5 en meer

De auto’s en vrachtwagen zijn opgericht door de motorsportarm van McLaren en maakt gebruik van een afgestemde versie van de 4.0-liter twin-turbo V8 van de 720s. De GT3 uit de jaren 720 loopt naar FIA GT3 -voorschriften, hoe volledig vrij van de beperkingen van het racen – evenals dankzij een gebrek aan luchtbeperkers en een paar grotere turboladers, plus grotere spruitstukken en blauwdrukcilinderkoppen – het creëert 710 pkp .
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

Er is een push-to-pass-knop die ook een extra 28 pk op aanvraag toevoegt, waardoor de algehele output naar 738 pk wordt gebracht, of ongeveer 200 pk veel meer dan de routine GT3-raceauto.
De GT3X heeft een herzien koelsysteem om het extra vermogen aan te kunnen, terwijl de remmen van de auto ook zijn bijgewerkt. Het beschikt over een extreem vergelijkbare aerodynamische bundel als de GT3, met duikvliegtuigen vooraan en een significante achtervleugel, waarbij de bundel in evenwicht is gebracht voor de GT3X.
9

Het suspensiesysteem van de auto wordt overgebracht tegen de routine GT3 en, hoewel niet bevestigd, zouden we verwachten dat de X een vergelijkbare elektronicabundel als de racer zou functioneren, waardoor tractie beheren en ABS.
“We hebben al een extreem geweldige GT3-gebaseerde auto”, aldus Ian Morgan, directeur van Motorsport McLaren Automotive. “We wilden het sneller maken, dus [er is] veel meer kracht, veel meer versnelling, veel beter remmen en algemene ronde tijden aanzienlijk sneller dan de GT3.”
Het chassis is exact dezelfde monocage II koolstofvezel bad als gebruikt door de 720s Road Cars and Truck evenals GT3 Racer, terwijl het interieur net zo uitgekleed is als Spartan als je zou verwachten van een baanauto. De GT3X heeft ook een herziene roll -kooi -activeringsgebied voor een reizigersstoel.
Dit is niet het allereerste uitstapje van McLaren naar dit gebied van de speciale markt voor de trackdag, omdat het Britse merk volledig vrij is van de richtlijnen van racen, het Britse merk is begonnen met een vergelijkbare verandering van zijn MP4-12C GT3-concurrent in de MP4-12C Can-Am Terug in 2012.

Een beperkte productierun van 30 auto’s, de Can-AM-kosten op dat moment £ 375.000. Hoewel McLaren de prijs voor de nieuwe GT3X nog niet heeft blootgelegd – het vraagt ​​gewoon geïnteresseerde feesten om “rente te registreren” momenteel, we begrijpen dat de GT3 uit de jaren 720 £ 440.000 kost, dus een boost hiervoor lijkt dit waarschijnlijk.
Bekijk nog een track -alleen -alleen Hypercar – The GMA T.50s Niki Lauda …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *