Audi TT Amplified Black Edition Exposed

Audi heeft foto’s uitgebracht, evenals details van de Amplified Black Edition, een nieuw keuzepakket voor de TT Coupe en Roadster Black Edition -modellen.
De Audi TT-geamplificeerde zwarte editie voegt 19-inch ‘rotor’ lichtmetalen wielen toe, verschillende kleuren en zwart schets voor een extra £ 700.
Er zijn vier kleuren beschikbaar, met een sterke samoa -sinaasappel de meest dramatische. Er is ook Daytona Gray, Misano Red of Glacier White, allemaal een zwart oppervlak op de onderste voorlip van de agressieve voorspoiler, zwarte zijspiegels, evenals een zwarte TT RS-stijl achterspoiler. Er is een zwarte diffuser aan de achterkant, terwijl de nieuwe 19-inch wielen exact dezelfde stijl zijn die wordt gebruikt op het bereik van TT RS Plus.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

De Black Edition is gebaseerd op het TT S -model, dat impliceert dat het Xenon LED -koplampen omvat, een zwart rooster en nummerplaatranden, zwarte lederen bekleding en een Bose -audiosysteem. Het bevat ook gereinigde aluminium inlegten tenzij u de Samoa Orange selecteert, in welke situatie de inleg ook oranje zal zijn.
Motoroptie is een 208bhp 2.0-liter turbo-turbo-benzinemotor in de voorwielaandrijving of quattro vierwielaandrijving, of een 168bhp 2.0-liter turbodiesel met quattro.
De Audi TT -geamplificeerde zwarte editie wordt nu aangeboden in Shworooms, met kosten vanaf £ 31,365.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *