Uncategorized

Range Rover Evoque 2014 krijgt een facelift

Land Rover heeft zijn recordbrekende Range Rover Evoque aangepast om zijn eetlust voor brandstof te verbeteren, wat, ondanks het verkopen van 170.000 auto’s in 18 maanden, een grote kritiek op de baby SUV is geweest. • Range Rover Evoque Review
Vanaf oktober wordt elke Range Rover Evoque gekocht met een automatische versnellingsbak standaard geleverd met een ZF-eenheid met negen versnellingen, met de grotere extra verhoudingen die speciaal zijn gemaakt om de efficiëntie te verbeteren. Land Rover beweert echter dat de bredere verspreiding van verhoudingen ook helpt om de prestaties te verbeteren en een adaptief shift -programma dat overeenkomt met de stijl van de bestuurder.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Een andere primeur voor 2014 is een nieuwe optie genaamd ‘Active Driveline’-een on-demand vierwielaandrijfsysteem dat werkt als een tweewielaandrijfauto met snelheden over 22 mph om brandstof te besparen, waarbij de achteras snel opnieuw ingezet als De auto voelt elk verlies in tractie of stabiliteit. Een andere Range Rover Evoque Change zal de SUV de achteras gebruiken als een e-diff om het koppel over alle vier wielen wielen te verdelen om onderstuur tegen te gaan voor netterbehandeling.
Blijkbaar verbeteren deze twee transmissie -tweaks de totale MPG met ruim tien procent, afhankelijk van de motor, waarbij CO2 -emissies ook een significante reductie zien. Het meest efficiënte model is nog steeds de tweewielaandrijving ED4 diesel uitgerust met een handmatige versnellingsbak-die 57,6 mpg en 129 g/km retourneert in zijn lichtste driedeurs coupé-gedaante.
Nieuwe technologie van de Range Rover omvat een waadsensor voor ernstige off-roading, twee nieuwe automatische parkeerfuncties voor voertuigen, erkenning van verkeersborden en waarschuwing voor vertrek van de rijstrook. Smartphonegebruikers kunnen ook een nieuwe ‘Incontrol’ app downloaden die uw Evoque bewaakt, zodat u cruciale informatie zoals de automobielstatus en brandstofniveau in de gaten kunt houden en zelfs uw auto kunt vinden als u bent vergeten waar u deze hebt geparkeerd.
Begrijpelijk voor zo’n beroemd ontwerp zijn de stylingveranderingen tot een minimum beperkt, maar de facelifte Evoque wordt geleverd met een keuze uit nieuwe kleuren, waaronder de ‘Zanzibar Bronze’ kleur in onze foto’s. Vier nieuwe legeringwielontwerpen en een subtiele nieuwe winglet op de achterspoiler maken de bescheiden visuele make -over voltooid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *