Nieuwe Lexus wordt onthuld

De geheel nieuwe Lexus is onthuld op de autosalon van Detroit. De derde generatie BMW 3-serie van Lexus, Mercedes C-Klasse en Audi A4 Rival, zullen in juni in het VK te koop zijn.
We hebben al gereden dat de V6-benzine-aangedreven is 250 in prototype-vorm, en de nieuwe is 300H hybride, die de diesel vervangt in de huidige line-up en belooft sub-100 g/km emissies .. maar dit is de eerste keer dat dat We hebben het ontwerp van de nieuwe auto kunnen zien.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

De nieuwe IS is duidelijk geïnspireerd door het Lexus LF-CC-concept, dat vorig jaar werd getoond op de Autosalon van Parijs. Het IS -functies van het nieuwe Lexus -spindel voorrooster dat een ontwerp kenmerk is geworden dat alle nieuwe Lexus -modellen siert, geflankeerd door een paar agressieve koplampen.
Het lampontwerp is onderscheidend, omdat het pijlvormige daglooplicht eruit ziet alsof het deel uitmaakt van het hoofdlampcluster, maar eigenlijk een aparte eenheid is.
In profiel is de nieuwe IS aanzienlijk veel dramatischer dan zijn voorganger, met de cabine teruggeduwd, ten opzichte van waar het nu is. Gecombineerd met de vegende vouw die van de dorpel in de staartlichten loopt, maakt dit de IS er veel dynamischer uit.
Binnenin bevat de Lexus vergelijkbare ontwerpthema’s als de kleinere CT 200H, inclusief een horizontale balk met de ventilatieopeningen van de kachel die over het dashboard loopt, een grote middenconsole en een sportwiel.
De IS krijgt ook Lexus ‘gedeeltelijk digitale, gedeeltelijke analoge wijzerplaten, zoals de LFA Supercar. Druk op een menu -knop en de centrale Speedo glijdt naar rechts en onthult het geselecteerde menu in een klein TFT -scherm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *