Uncategorized

Britishvolt krijgt de overheid voor BLYTH GIGAFACTORY

Britishvolt’s plannen om het allereerste Gigafactory van het VK in Blyth in Northumberland te ontwikkelen, hebben tevreden met nieuwe goedkeuring van de overheid en een gerapporteerde £ 100 miljoen extra financiering met het Automotive Change Fund.
Prime Priest Boris Johnson verklaarde dat het plan voor de fabriek “een sterk bewijs was van de bekwame werknemers van het noordoosten en de locatie van het VK aan het roer van de wereldwijde milieuvriendelijke industriële revolutie”.

37 procent toename van openbare elektrische auto’s en vrachtwagenargers

De baan heeft ook een extra £ 1,7 miljard aan persoonlijke financiering gekregen, bovenop de £ 2,6 miljard Britishvolt heeft zich al begaan.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

De gigafactory moet tegen het einde van 2023 operationeel zijn, met de laatste fase van het gebouw dat is gericht op voltooiing tegen 2027. Wanneer dit gebeurt, zal de fabriek elk jaar 300.000 lithium-ionbatterijen creëren.
Het plan is de grootste industriële investering in het noordoosten omdat de aankomst van Nissan in 1984. De nieuwe gigafactory zal ook 3.000 banen bieden, naast 5.000 veel meer in de supply chain van de fabriek.
Zakelijke secretaris Kwai Kwarteng voegde eraan toe: “Het georganiseerde Gigafactory van Britishvolt zal het VK niet alleen toestaan ​​om de voordelen van een bloeiende markt voor elektrische auto’s volledig te vangen, maar zal echter talloze extreem bekwame, goedbetaalde taken in het noordoosten opleveren.
“In deze wereldwijde race tussen landen om een ​​belangrijke batterijproductie te beschermen, is deze overheid blij om de investering te doen die nodig is om te garanderen dat het VK zijn locatie behoudt als een van de allerbeste plaatsen ter wereld voor autofabrikanten.”
Wilt u het allereerste gigafactory van het VK zien voltooid? Laten we het begrijpen in het commentaargedeelte hieronder …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *