Nieuwe 2021 Lexus UX 300E elektrische SUV te koop nu met 196-mijl bereik

De nieuwe, all-elektrische Lexus UX 300E is nu beschikbaar om te kopen in het VK. Prijzen beginnen vanaf £ 43.900 voor het basismodel, klimmen naar £ 53.500 voor de vlaggenschip Takumi -variant, en eerste leveringen komen aan in maart 2021.
De UX 300E is Lexus’s allereerste pure-elektrische auto en is ontwikkeld om de nieuwe Volvo XC40 op te laden P8 en komende Tesla-model Y. Het zal ook fungeren als een veel chiquere alternatief voor mensen als de Kia E-Niro, Hyundai Kona Electric en MG ZS EV.

Top 10 langste bereik elektrische auto’s 2022

Cruciaal is echter dat de UX 300E de enige premium SUV is die momenteel in het VK te koop is, die in aanmerking komt voor de £ 3.000 plug-in automobile-subsidie ​​van de overheid-zij het alleen op de instapmodellen op het bedrijf en middelgrote.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

Standaardapparatuur omvat 17-inch lichtmetalen wielen, automatische LED-koplampen, parkeersensoren voor en achterste voertuig en automatische ruitenwissers. Binnen krijgen kopers een omkeercamera, verwarmde en elektrisch verstelbare voorstoelen, een elektronisch verstelbaar stuurwiel en een zeven-inch infotainmentsysteem met Apple CarPlay en Android Auto.
22

Het middenklasse premium plus-model van Lexus is geprijsd vanaf £ 47.400 en voegt lederen bekleding toe, een verwarmd stuurwiel, keyless entry, verwarmde buitenste achterstoelen en een ventilatiesysteem voor de voorstoelen. Kopers krijgen ook privacyglas, een draadloze smartphonelader en plasverlichting.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *