Uncategorized

Bristol -auto’s: twijfels over de toekomst van het Britse merk

zijn twijfel over de comeback van Bristol -auto’s, nadat een firma van insolventie -beoefenaars zei dat het niet begreep hoe gepland “voortzettingsmodellen” zullen worden gecreëerd vanwege kwesties met betrekking tot kwesties met betrekking tot problemen met betrekking tot kwesties met betrekking tot problemen met betrekking tot kwesties met betrekking tot problemen met betrekking tot kwesties met betrekking tot problemen met betrekking tot problemen met betrekking tot kwesties met betrekking tot kwesties met betrekking tot problemen Intellectuele Home Rights (IPR).
De wedergeboorte van Bristol werd begin mei 2021 aangekondigd en met IT -plannen voor acht “geremasterde” auto’s, die zouden worden gebouwd “na de acquisitie van intellectuele thuisrechten” met betrekking tot de Bristol Fighter, Speedster en 411 Series 8. Deze voortzetting Automobiles Zou elk meer dan £ 495.000 kosten en worden uitgerust met 6,4-liter Chrysler Hemi V8 en acht-snelheid ZF automatische versnellingsbak.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

Een firma van insolventiebeoefenaars heeft sindsdien een verklaring afgegeven, maar twijfel over de haalbaarheid van deze actie. Over de persoon die de herlancering leidt, zeiden de vereffenaars: “We kunnen categorisch stellen dat hoewel hij bepaalde tooling en reserveonderdelen heeft gekocht op een veiling van de activa van het bedrijf, hij geen IPR heeft gekocht.”
Het bedrijf vervolgt: “Wat hij heeft gedaan, is geprobeerd enkele BCL [Bristol Automobiles Limited] handelsmerken in te trekken voor gebrek aan gebruik. Dergelijke actie is door ons bezwaar gemaakt als gezamenlijke vereffenaars van BCL en door Kamkorp Autokraft Limited, de eigenaar van de eigenaar van de eigenaar van de eigenaar van de eigenaar van de eigenaar van de eigenaar van de eigenaar handelsmerken in kwestie. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *