“Politici moeten hun automobilistische manieren aanpassen”

Tientallen jaren richten ze zich op, niet respecteren, pesten en ons kort veranderen. Nu zijn hun hatelijke klappen echter veel meer een uitgebreide schoppen. Naast het toevoegen van belediging voor letsel, is de monetaire pijn waarmee we al zo lang worstelden nu in oprecht risico om te veranderen in monetaire vernietiging voor tal van ons.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

Voor alle duidelijkheid: ‘Zij’ zijn de autoriteiten/auto-belastingen/weggerelateerde politici die alle grote feesten vertegenwoordigen op zowel nationaal als regionaal niveau. evenals wie zijn ‘wij’? Hun gemakkelijke target-slachtoffers-bescheiden, zelfredzame mensen, zowel jong als oud, die rijden of reizen in motorauto’s.

‘Prijzen voor wegprijzen smack van enorme broer of zus kijken’

Prijs 40 jaar heb ik zowel experts als amateurs geïnterviewd om de show te runnen voor – evenals het enorme geld van – voertuiggebruikers, evenals consequent zijn ze veel veel beter dan de eerste . In die vier decennia van het omgaan met iedereen van regionale raadsleden tot zelfs een prime priester of twee, heb ik nog nooit een autoberichte tijd begrepen. De minachting voor de persoonlijke automobilist is op een recordhoogte. De wettelijk dubieuze aanklachten, boetes, kosten, kosten en ‘late betaling’ boetes zijn nog nooit zo groot geweest. De beperkingen op onze rechten en vrijheden om te rijden zijn strakker dan ik ooit heb geweten.
Om precies te begrijpen hoe uit synchroon onze politici zijn geworden, krijg je een idee van wat er in de geest van de Prime Priest (voorlopig), Boris Johnson gebeurt. Ik heb de afgelopen weken al vele pijnlijk beschamende dagen naar hem geluisterd, evenals alleen wanneer hoorde ik hem rente onthullen in transferzaken. “Ik ben een busfanaat,” brulde hij enthousiast uit de verzendkast. Rond hetzelfde moment, toen persoonlijke jet-geobsedeerde overdrachtssecretaris Grant Shapps de toepassing van het 2022 Highway Code Area op had moeten krijgen, speelde hij dwaze buggers op Tiktok.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *