VK omgaan met een tekort aan elektrische auto’s en vrachtwagenlaadpunten

Het VK heeft een zesvoudige toename van het oplaadpunten van elektrische voertuigen in 2020 nodig als het de elektrische auto’s en de vraag naar vrachtwagens wil bijhouden, heeft een nieuw onderzoek gevonden .
Het rapport, naar voren gebracht door Data Business EMU Analytics, ontdekte dat er een aanzienlijk tekort is in de hoeveelheid elektrische oplaadpunten in Groot -Brittannië.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

• Beste elektrische auto’s en vrachtwagens 2018
Momenteel zijn er slechts 16.500 laadpunten in het VK, terwijl nog eens 83.500 laadpunten moeten worden ontwikkeld tegen 2020 om de vraag bij te houden, omdat plug -in EV’s uiteindelijk steeds populair zijn.
Het rapport voorspelt dat er tegen 2020 meer dan een miljoen elektrische voertuigen op de weg zullen zijn, met 150.000 geregistreerd vanaf mei 2018. Vanwege de lage hoeveelheid laadpunten zijn er momenteel negen plug -in EV’s voor elk laadpunt in de VK.
Volgens EMU Analytics ligt de batterijvariëteit van een zuiver elektrisch voertuig normaal tussen de 100 en 200 mijl (hoewel echte wereldcijfers waarschijnlijk lager zijn), wat betekent dat stuurprogramma’s veel opladers vereisen voordat de batterij variëteit toeneemt.
Het rapport benadrukte ook de allerbeste en slechtste gebieden om op te laden, waarbij Newcastle een van de allerbeste EV -laderverhoudingen had met 1,45 auto’s en vrachtwagens per oplader. Ondertussen heeft Peterborough de slechtste laderverhouding met 485 auto’s en vrachtwagens per oplader.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *