Uncategorized

Suzuki bevestigt plannen om First Electric Automobile te lanceren tegen 2025

Suzuki heeft bevestigd dat het tegen 2025 zijn eerste pure-elektrische auto zal lanceren, waardoor het de huidige maker is om zijn reis naar een nul-emissiemodelbereik te beginnen.
Toshiro Suzuki, president van de Suzuki Motor Corporation, maakte de aankondiging tijdens het lanceringsevenement voor de geheel nieuwe S-Cross.

Nieuwe Suzuki Jimny Commercial 2021 Review

Suzuki is een relatief late adoptant van elektrische technologie; Tot nu toe heeft het bedrijf geen EV’s nodig om zijn gemiddelde Fleet CO2 -emissies laag te houden, omdat veel van de auto’s het (vooral in Japan en India) kleine verplaatsingsmotoren en lichte lichamen hebben.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

In het Verenigd Koninkrijk zijn alle auto’s van het bedrijf beschikbaar met minimaal 48-volt milde hybride technologie, terwijl dankzij het technische partnerschap met Toyota het Swace Estate en over SUV produceert, Suzuki gebruikt nu ook volledige hybride en plug-in hybride Technologie ook op de line-up.
En het is dit technische partnerschap met Toyota dat Suzuki zou kunnen gebruiken voor zijn nieuwe elektrische voertuig. Het is niet duidelijk of het technische partnerschap tussen de twee merken zich uitstrekt tot volledige EV’s, maar Suzuki zou elektrische motor- en batterijtechnologie kunnen overnemen van de nieuwe Toyota BZ4X SUV.
Suzuki zou dezelfde route kunnen volgen als Subaru, die onlangs een herbegeerde versie van de BZ4X, de Solterra heeft aangekondigd. Veel van de styling van de auto wordt overgedragen van het Toyota-Badged-model en eronder zijn de twee auto’s identiek.
Gezien de samenwerking van Suzuki met Toyota op twee van zijn veel recentere auto’s – de Swace is slechts een herstyled versie van het Toyota Corolla Estate, en de Achter is in wezen een opnieuw ingewijde versie van de Toyota Rav4 – er is een sterk potentieel dat het Japanse merk zijn mogelijk kan benut Overeenkomst met Toyota bovendien nog steeds, omdat zelfs relatief niche -spelers in Europa zoals Suzuki zich moeten richten op volledige elektrificatie, wat dure technologie is om te ontwikkelen.
Klik nu hier om onze recensie van het nieuwste voertuig van Suzuki te lezen, de S-Cross …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *