Lexus LS+ Idee blootgesteld in Tokyo

Lexus heeft een idee-variant van zijn LS high-end salon genaamd het LS+ -idee gegeven op de Autosalon van Tokyo.
Het LS+ -idee toont de AI-afgeleide autonome rijtechnologie van het Japanse merk. Een van de autonome functies van de AI is Highway -teamgenoot die de mogelijkheid heeft om vanuit Slip Road op de snelweg te rijden om in een volledig autonome modus af te sluiten zonder enige vorm van invoer van de bestuurder.
11

Deze functie is een toevoeging aan de reeds autonome gevulde productie LS die in 2018 te koop is, die zal verwerven van functies zoals geautomatiseerde samenvoeging, rijstrookverandering en rijstrookkleedwegen.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

• Al het meest recente van de Tokyo Motor Show 2017
Dankzij de AI-innovatie op het LS+ -concept kunnen softwareapplicatie-updates rechtstreeks naar het voertuig worden gedownload, zodat de chauffeur kan profiteren van geheel nieuwe functies zoals informatie over omliggende gebieden. Dit helpt de hersenen van de auto te laten groeien, en dat het rijden uiteindelijk minder een karwei werd.
11

Qua stijl beschikt de LS+ beschikt over tron-stijl verlichting aan weerszijden van het voorrooster onder de koplampen om het te onderscheiden van de basis LS-salon, naast grotere evenals veel meer opmerkelijke wielen. Een balk LED -achterlichten is een meer opvallende stijlfunctie.
Het LS+ -idee werd geopenbaard samen met een verscheidenheid aan Lexus ‘F’ ontwerpen om het 10 -jarig jubileum van Lexus ‘prestaties van de prestaties te vieren met de introductie van de IS F in 2007. De RC Coupe en GS Saloon krijgen een beperkte editie F. Upgrade met slechts 50 voorbeelden van elk om alleen de Japanse markt te produceren.
Wat geloof je van het Lexus LS+ -concept? Laten we het in het commentaargedeelte hieronder begrijpen …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *