Uncategorized

“Autoclubs bieden vriendschap, knowhow en enthousiasme”

Deze week had ik het genoegen om de heer Motorsport, Steve Rider van TV te ontmoeten. Maar zoveel als je niet kunt voorkomen dat je over tournee auto’s, verzamelt of Formule 1 met Steve, droeg hij deze keer een andere hoed – en een die hij met trots draagt ​​- als president van de Fiat 500 Club.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

Steve en clubsecretaris Paul Anderson gaven hun tijd op om de nieuwe Fiat 500 te komen verkennen en brachten hun eigen 500s mee. Net als bij vrijwel elke andere auto in het VK – oud en, verrassend, nieuw – is er een bloeiende gemeenschap onder Fiat 500 -eigenaren met een verbazingwekkende hoeveelheid kennis en expertise. Plus vriendschap.

Nieuwe Fiat 500 Convertible 2020 Review

Paul vertelde me hoe clubleden Europa in hun 500s samen zouden struikelen – een gedurfde verhuizing mogelijk – maar met één auto geladen met reserveonderdelen om iedereen te helpen wiens oude 500 onderweg een probleem kan lijden.
Deze autogemeenschappen bloeien, met Facebook-pagina’s gewijd aan de smalste van niches, waar gelijkgestemde folksuggesties en advies, kopen en verkopen van auto’s en onderdelen, en meestal de liefde delen die ze hebben voor hun auto’s. En ik ben er helemaal weg van!
Ik heb zelf een voorliefde voor Audi A2S, met een paar nu op mijn oprit. En ja, er is een bloeiende eigenaarsclub, met een eigen forum- en Facebook -pagina’s. En ik kan garanderen dat er absoluut niets is dat deze mannen niet van de auto weten en niet bereid zijn om te delen.
Online gemeenschappen hebben deze clubs leven gegeven en zijn vooral essentieel geworden omdat de typische zomerbijeenkomsten dit jaar zijn beperkt. De chats waar ik mee bezig word (inclusief voor auto’s die op mijn lijst met ‘kopen’ staan) zijn leuk, vriendelijk en informatief.
Clubtijdschriften zijn nog steeds een ding en, in het geval van Fiat 500 -nieuws, echt goed. Dus welke auto je ook bezit of van droomt, online, een snelle zoekopdracht zal veel mensen onthullen die bereid zijn om te chatten. En zodra we in staat zijn om vrij te komen, zullen de ontmoetingen opnieuw beginnen. Ik kan niet wachten.
Bent u lid van een autoclub? Laat ons hieronder weten over uw ervaringen …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *