‘De interieurverbrandingsmotor heeft nog steeds behoorlijk wat leven in’

Als u de krantenkoppen in enkele van de media gelooft in de afgelopen week het einde van de weg voor benzine en dieselauto’s en vrachtwagens is bijna. We zijn verheugd om het record rechtstreeks in te stellen – dat is volkomen tosh!
Veel mensen lezen de verklaring van Volvo verkeerd lezen dat alle nieuwe ontwerpen na 2019 een bepaald type elektrificatie zullen functioneren. Dat betekent niet dat elke Volvo volledig elektrisch zal zijn. Uiteindelijk, misschien, maar nog niet voor een tijdje.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

• Beste elektrische auto’s en vrachtwagens te koop
We zijn grote fans van welke elektrificatie onze auto’s kan geven; We houden van zowel de milieu- als kostenvoordelen die het kan opleveren, naast de daadwerkelijke rijervaring. evenals fair play naar Volvo – door deze verklaring af te leggen, heeft het de instelling nog meer gecementeerd als leider in geavanceerde technologie.
Maar de gemakkelijke waarheid is dat de grote oude interieurverbrandingsmotor nog behoorlijk wat leven heeft. Batterij -innovatie zal een tijdje niet in een stadium zijn, waar het grotere auto’s en vrachtwagens voor langere afstanden kan voeden – althans niet tegen kosteneffectieve prijzen.
Het zal optreden en het kan eerder komen dan sommige mensen geloven dat dat de hoeveelheid hulpbronnen is die nu het beste is opgestapeld in batterijonderzoek, vooral met veel elke producent die zoveel moeite heeft op EV -programma’s.
De vraag naar geëlektrificeerde auto’s en vrachtwagens (volledige EV’s, plug-in hybriden en matige hybriden) verbetert snel en het gesprek van de markt is het omslagpunt wanneer veel meer kopers deze ontwerpen op hun kooplijsten beginnen te zetten. Ik geloof dat dat ook snel kan gebeuren. De belangrijkste barrières voor EV -eigendom – kosten en variëteit – worden bij elke nieuwe lancering veroverd.
• Beste hybride auto’s en vrachtwagens op de markt
Maar al dit gepraat over auto’s en vrachtwagens met pluggen brengt nog een probleem met zich mee: opladen. De nieuwe Audi A8 introduceert een boekenservice – inductief opladen. Het aantal laadpunten moet echter snelheid bijhouden met het groeiende aantal elektrische auto’s. Dat is iets dat de markt en de overheidsvereiste om snel aan te pakken, of ze gevaar te stoppen met de elektrische auto’s en vrachtwagenkosten.
Hoe lang zal de verbrandingsmotor er zijn? Laat je voorspellingen hieronder achter!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *