Uncategorized

Ford Kuga Recall: Ford ontdekt reparatie voor een defecte PHEV -batterij

Ford zal alle batterijpakketten vervangen die op de Kuga PHEV zijn aangebracht, nadat de producent eerder dit jaar een officiële terugroepactie voor het ontwerp heeft uitgegeven.
Het terugroepproces werd deze zomer in beweging gezet, nadat Ford vier rapporten kreeg van Kuga Phev -ontwerpen die in brand vielen. Het probleem werd uiteindelijk beperkt tot een discrepantie in het producerende proces van de batterijpakketten van de SUV, die tijdens de assemblage buitenlandse verontreinigingen in de cellen kunnen hebben geïntroduceerd.

Beste plug-in hybriden 2022

Dit had op zijn beurt de toekomst om het batterijpakket kortsluit en oververhit, waardoor de cellen worden geactiveerd om hete gassen te luchten en te beëindigen naar de elementen rond de batterij. BMW gebruikt ook exact dezelfde batterijleverancier als Ford-evenals het Duitse bedrijf dat eerder deze maand een soortgelijke terugroepactie heeft uitgegeven voor al zijn plug-in hybride auto’s.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

Ford’s reparatie voor het probleem is om alle Kuga PHEV’s terug te roepen en de hele batterij te vervangen en bijbehorende elektrische apparatuur. Het reparatiewerkproces is vanwege het begin eind december van dit jaar – evenals Ford wil alle defecte voertuigen en weer op de weg eind maart 2021 op de weg laten repareren.
Ford verzekert ons dat de teruggeroepen Kuga Phevs nog steeds volledig risicovrij zijn om te rijden, waardoor eigenaren hun voertuigen niet innemen en alleen het voertuig besturen in een “EV Auto” of “Normal” -modus-omdat deze voorzorgsmaatregelen de minste locatie hoeveelheid spanning op het batterijpakket van de auto.
Als een Goodwill -gebaar voor het ongemak dat wordt veroorzaakt door de terugroepactie, stelt Ford dat het ook een langdurige producentengarantie zal locatie op elk getroffen ontwerp – evenals elke eigenaar van Kuga Phev krijgt een £ 500 brandstofkaart voor gebruik op BP -brandstofstations.
Wordt u getroffen door de terugroepactie van Ford voor de Kuga Phev? Laten we het begrijpen in het commentaargedeelte hieronder …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *