Uncategorized

Beste UK Service Stations Exposed

Onderzoek naar de allerbeste Britse snelwegstations heeft familie gerunde Tebay op de M6 blootgesteld om de beste te zijn.
De stop-off in Cumbria stond bovenaan het klassement en was de enige plaats om maximale vijfsterrenbeoordelingen te bereiken, volgens welke?.
Tebay, gerund door Westmorland, stond bovenaan de competitietafel van 26 plaatsen waar velen naar diensten gingen met Charnock Richard Services, had van Welcome Break, Bottom. Charnock Richard, ook op de M6, maar nog meer zuiden in Chorley was in waarheid het allereerste tankstation dat op de M6 werd geopend.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

Tebay scoorde 90 procent in het algemeen, ruim voor de tweede plaats op de A1 (M) met 69 procent. Het nieuw geopende Cobham-station op de M25 scoorde 67 procent, vóór Peterborough’s A1 (M) tussenstop (61 procent) evenals het Hopwood Park van de M42 (59 procent).
• Eerste snelwegpub in Engeland opent
Servicestations werden beoordeeld in drie classificaties – toiletreinigheid, hoogwaardige kwaliteit en klantenscore. Tebay kreeg vijf sterren voor zowel toilet netheid als voedsel van hoge kwaliteit met klanten die blij zijn met de waarheid die het biedt, zowel van eigen bodem als regionale producten. Tebay verhuurt eveneens gebied aan eten en drinkverkopers die volledig vrij zijn om hun eigen kosten te bepalen om de concurrentie te stimuleren.
Het is ver verwijderd van de typische servicestations die eten, drinken en brandstof bieden tegen extreem opgeblazen prijzen. Auto onthulde onderzoeksstudie in 2012 vergeleken enkele van de kosten op het station van Cobham in vergelijking met een winkel in het regionale dorp.
Extra – die Cobham exploiteert – stond echt bovenaan de Britse lijst van merken voor servicestations voorafgaand aan Moto, Roadchef en Welcome Break, met een klantscore van 60 procent en het enige bedrijf was die vier sterren kreeg voor toiletreinigheid.
• Koffiebiofuel voor auto’s en vrachtwagens van de toekomst

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *