Uncategorized

Special-Edition Fiat Punto Jet Black 2 gelanceerd

Fiat heeft een nieuwe Punto met beperkte oplage toegevoegd aan zijn Britse line-up, de Jet Black 2 genoemd. Vanaf £ 12.000-bijna £ 2.000 veel meer dan de instaphatchback-en daarvoor krijg je onderscheidende styling en extra standaardkit.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

De Fiat Punto Jet Black 2 is alleen verkrijgbaar als een drie-deur en doet zijn naam aan dankzij een crossover zwarte metallic verfafwerking, getinte achter privacy glas en gerookte 12-spaaks 17-inch legeringen.
De Fiat Punto Jet Black 2 krijgt carrosseriekleurige zijrokken, een bijpassende achterspoiler, elektrische blauwe zijstrepen, plus een op maat gemaakte achterbadge die dit beperkte run-model helpt opvallen.
Fiat heeft zich echter niet beperkt tot visuele veranderingen, en het bereik van exterieur verbeteringen strekt zich ook uit tot een sportophanging en mistlichten vooraan.
Aan de binnenkant krijgt de Fiat Punto Jet Black 2 een lederen stuurwiel en versnellingsstick. Fiat omvat ook cruise control, spraak-geactiveerde Bluetooth-connectiviteit en automatische klimaatregeling standaard.
Wat standaard veiligheidsuitrusting betreft, krijgt de Fiat Punto Jet Black 2 vijf airbags, parkeersensoren achter en adaptieve mistlichten van bochten zijn slechts enkele van de standaardfuncties.
De onderbouwing van de Fiat Punto Jet Black 2 is de 76bhp 1,4-liter viercilinder benzinemotor van de Fiat, uitgerust met de Start & Stop Tech van de Italiaanse fabrikant.
Volgens Fiat combineert dit “voldoende prestaties met lage bedrijfskosten” en moet de Special-Edition Punto in 13,2 seconden 0-62 mph raken en 49,6 mpg terugkeren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *