Uncategorized

Peugeot Citroen onthult de nieuwe Global Vision

PSA Peugeot Citroen’s nieuwe CEO Carlos Tavares verspilt weinig tijd aan zijn poging om het herstel van de Franse autofabrikant te leiden, die vandaag een wereldwijde visie aankondigt die de line-ups van de groep tot 26 modellen zal zien tegen 2020.
De herschikking is een van de vier essentiële doelstellingen voor het “Back in the Race” -plan 2014-18, ontwikkeld om de operationele winst te verhogen tegen het begin van het volgende decennium.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

Volgens Tavares zal PSA Peugeot Citroen, door het 45-koppige modelbereik bijna te halveren, “meer concurrerende en veel aantrekkelijkere producten” aanbieden-een gevolg van minder line-up crossover en verbeterde R & D-toewijzing.
Daarnaast zal het plan nog meer ontwikkeling van DS zien als een volwaardig premiummerk, terwijl de groep zijn drie line-ups blijft herpositioneren.
Citroen zal om die reden zich om die reden richten op het produceren van veel meer betaalbare, eigenzinnige modellen zoals de onlangs gelanceerde C4-cactus, waarbij Peugeot een middenniveau-assortiment biedt om onder de DS-line-up te slikken.
PSA Dongfeng Partnership om zich te concentreren op opkomende markten
Naast het herstructureren van de merken van de groep, wil Tavares ook voortbouwen op het succes van het Dongfeng -partnerschap in China, het uitbreiden van PSA Peugeot Citroen -activiteiten in Azië en andere groeiende markten.
Dit zal de lancering van een nieuwe six-region wereldwijde organisatiestructuur zien, gericht op het verbeteren van de fortuinen van het bedrijf in Rusland en Latijns-Amerika met name binnen de komende drie jaar.
Niet dat Europa achterblijft, de groep is blijkbaar ingesteld om zijn planten te moderniseren, omdat het competitief lijkt te blijven en een veel meer winstgestuurde cultuur te ontwikkelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *