Uncategorized

AX Falls on Qoros is van plan om auto’s in Europa

Qoros te verkopen, heeft plannen opgeschort om zijn auto’s voor onbepaalde tijd in Europa te verkopen. Het Chinese merk maakte een plons op de Autosalon van Genève in 2013 en 2015 toen het de 3 Saloon en 2 SUV presenteerde, met zelfverzekerde claims dat het in Europa gebouwde modellen voor kwaliteit zou overeenkomen met de verkoop van het hier.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Het kwam zelfs zo ver als een ‘zachte’ lancering in Slowakije, waarbij bazen voorspellen dat het dit jaar in showrooms op het bredere continent zou zijn.
Maar nu heeft het toegegeven dat er geen dreigend vooruitzicht op Europa is. “De wisselkoers heeft dat idee voorlopig gedood”, vertelde ontwerpbaas Gert Hildebrand, de voormalige ontwerpchef van Mini, aan Automobile Express.
6

“We willen gaan waar het geld is, niet waar we mensen moeten overtuigen. En op dit moment is het geld in China. ‘ Qoros verkocht in 2016 24.000 auto’s op de thuismarkt.
Auto Express begrijpt dat hoewel de levensvatbaarheid van een Europese aanwezigheid regelmatig zal worden gemonitord, een veel waarschijnlijker gebied voor buitenlandse expansie Zuid -Amerika is, waar joint venture partner Chery aanzienlijk aanwezig is.
Het nieuws kwam toen Qoros het monsterlijke model K EV onthulde in zijn thuis Shanghai Autosal Show.
De EV Supercar gebruikt elektrische motoren om alle vier de wielen aan te drijven, waardoor een hoogte van 960 kW (1287 pk) wordt geleverd. Er wordt beweerd dat het in 2,6 seconden 0-62 mph levert en een bereik van 500 km (310 mijl) levert. Topsnelheid is een beperkte 264kph (164 mph).
6

Hoogtepunten van styling zijn onder meer een meeuwdeur aan de bestuurder en een passagiersdeur die conventioneel opent of achteruit kan worden geschoven, terwijl koolstofvezel veel veel wordt gebruikt.
De drastisch gestileerde Electric Powerhouse is een concept-auto die Faraday Future heeft en ons start-up lucide motoren in zijn bezienswaardigheden heeft. En bazen zijn ervan overtuigd dat hun auto de voorsprong zal hebben. “Het voordeel dat we hebben is dat we al productie zijn,” vertelde een insider aan Automobile Express.
Een ander concept moet later dit jaar op de Motor Show van Guangzhou, met productie gepland voor 2019.
Ben je teleurgesteld om te horen dat Qoros niet komt? Laat het ons weten in de reacties …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *