Uncategorized

Nieuwe variëteit Rover Svautobiography LWB: Zeer high-end SUV Exposed

Land Rover heeft een bijgewerkte versie van zijn vlaggenschip Variety Rover onthuld voorafgaand aan de LA Autosalon 2017, de lange wielbasis Svautobiography. Het is de duurste variëteit die Rover ooit heeft geproduceerd, met kosten die stijgen tot £ 177,030 voor het 5,0-liter supercharged V8-model.
JLR’s Special Car Operations Division vestigt de svautobiografie, waarbij het team zich richt op high-end voor degenen achterin. De achterstoelen van ‘Executive Class’ zijn gemonteerd en biedt 1,2 meter beenruimte dankzij het lange wielbasisformaat. De verwarmde stoelen kunnen ook achterover leunen tot maximaal 40 graden en zowel kalf als voetsteunen hebben.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

• Finest Executive Cars and Trucks 2017
Elke reiziger in de achterkant wordt ook gebruikt van een 10-inch touchscreen, dat JLR’s Touch Pro Duo Infotainment Systems en 4G WiFi omvat. Een koelkast wordt gevonden tussen de twee achterstoelen, met de mogelijkheid om twee rode wijnflessen of vier flessen van 600 ml vast te houden.
12
Over onze adsclose deze advertentie

De middenconsole loopt de lengte van de cabine en beschikt over verwarming en koelbedieningen voor achterpassagiers, terwijl de achterdeuren eveneens vermogen worden bediend. Voor de allereerste keer kunnen clients ook een power inzetbare feerbare load space -vloer in de boot specificeren om te helpen bij het inpakken en het lossen van items.
Drie aandrijflijnen worden verstrekt in de svautobiografie; De 335 pk 4,4-liter V8-diesel is het toegangspunt tot de variëteit voor £ 167.850. Voor een extra £ 165 kunnen klanten voor het eerst een plug-in hybride aandrijflijn kiezen. Het bestaat uit een 2,0-liter viercilinder turbomotor met turbomotor samen met een kleine elektromotor; De geïntegreerde uitgang is 395 pk en 640 Nm koppel met een alleen-elektrische variëteit van 31 mijl.
Voor £ 177.030 is de 5,0-liter supercharged V8 de grootste spec-svautobiografie die wordt aangeboden. Het is ook opgeheven over het vorige ontwerp om 557 pk te vestigen.
Wat vind je van de nieuwe variëteit Rover Svautobiography? Laten we het hieronder begrijpen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *