Uncategorized

Nieuwe Volkswagen Touareg 2018 2018: UK Lanceringsprijzen en specificaties onthulden

Volkswagen heeft onthuld dat de nieuwe Touareg van de derde generatie nu te koop is in Groot Lijn- en R-Line-technische modellen die het bereik op weg zijn.
Het basis SEL-model rijdt standaard in 19-inch wielen, plus navigatie en een zeven-inch touchscreen-display. Adaptieve cruise control, LED -koplampen en achterlichten, Bluetooth De smartphone -link -apps en een breed scala aan chauffeurondersteuningsfuncties zijn standaard uitgerust.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

• Nieuwe Volkswagen Touareg Prototype Review
Het R-Line-model is geprijsd vanaf £ 55,905, met een sportievere look, een glazen panoramisch daksysteem en 20-inch wielen. Een omkerende videocamera is standaard geschikt, maar het display blijft op zeven centimeter groot.
De enige auto die standaard is uitgerust met de eyecature nieuwe innovisie-infotainmentopstelling van de Touareg, bestaande uit een enorm 15-inch display naast een 12,3-inch digitaal instrumentenpaneel is de R-Line Tech Car, vanaf £ 58,195. Slechts één motor – die 282bhp 3.0 -liter diesel – is nu het beste beschikbaar.
VW zegt dat de nieuwe Touareg nu veel nuttiger is dan voorheen, debuteert debuteert dat het nieuwste 15-inch Innovision Cockpit Infotainment System van het merk debuteert en veel efficiënter is dankzij een reeks nieuwe V6- en V8-motoren. Er is ook een brandstofplug-in-hybride model onderweg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *