Benzinekostenruimte tussen landelijke en grootstedelijke gebieden sluit

De postcode -loterij van brandstofpompkosten lijkt te eindigen naarmate de ruimte tussen de kosten van benzine op landelijke en stadscentrum voorspelling sluit.
Het brandstofrapport van februari van AA legt chauffeurs bloot op plekken op het platteland, die eerder niet profiteerden van de concurrentiekostenoorlog die in grootstedelijke gebieden werd gezien, nu misschien wel £ 2 per tank besparen. Dit is omdat het verschil tussen locaties is gedaald van 5p per liter tot 2p per liter.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

• Nieuw deel kan automobilisten geld besparen
De landelijke dip heeft bijgedragen aan een landelijke brandstofkostendaling van 0,83 p per liter van 130,46p half januari tot 129.63. De huidige kosten zijn de laagste omdat februari 2011.
De gemiddelde dieselkosten zijn nog verder gedaald, met 1,22 p per liter van 138,24p per maand terug tot 137,02p medio februari – de laagste omdat juli 2012.
Het AA -rapport bespreekt dat een boost in de waarde van het pond ten opzichte van de dollar voornamelijk verantwoordelijk is voor de lagere kosten die chauffeurs zien bij de pompen.
Automobilisten in Yorkshire en Humberside genieten momenteel van de meest betaalbare brandstof op 129.2 per liter met Noord -Ierland, de duurste evenals het enige gebied met kosten die nog gemiddeld 130 p per liter zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *