Jaguar F-Type Style Research Study voor Goodwood

Jaguar heeft geverifieerd dat een F-Type-stijlonderzoek, gebaseerd op de F-Type Convertible, zijn werelddebuut zal maken tijdens de Goodwood-viering van snelheid dit weekend.
Details worden tot later deze week vredig gehouden, hoewel Jaguar heeft geverifieerd dat het voertuig door de hoofdingenieur van Jaguar, Automobile Integrity, Mike Cross, de populaire Goodwood Hillclimb zal worden opgestuurd.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Aangezien het evenement een gebeurtenis is van high-speed autorijden, verwachten we dat het speciale F-Type een model met een hoger prestaties zal zijn, wat mogelijk een voorbeeld van een F-Type R.
Afgezien van het speciale F-type Jaguar zal ook zijn drie nieuwe ‘r’-badged ontwerpen in het VK voor het eerst tonen.
De Jaguar XFR-S, XJR en beperkte editie XKR-S GT worden de heuvel opgedreven tijdens het programma van het weekend.
Voor een beetje toegevoegde PR-aantrekkingskracht, zal de zesvoudig Olympisch kampioen Sir Chris Hoy de XKR-S GT rijden op de vrijdag Supercar Run, met Gran Turismo Playstation-gameproducent, Kazunori Yamauchi, die zaterdag het stuur neemt.
De XKR-S GT is momenteel beperkt tot 30 links-drive-ontwerpen voor de Noord-Amerikaanse markt, en heeft een totale aerodynamische revisie, waaronder een grote achtervleugel die 145 kg downforce produceert op 186 mph.
Het bestaan ​​van de auto in het VK wordt echter beschouwd als een voorloper van extra eenheden van de auto van £ 130.000, in de rechterhand, die wordt geproduceerd.
De XJR is het nieuwe vlaggenschipontwerp voor de XJ-variëteit, kan de 0-62 mph sprint in 4,4 seconden in totaal 174 mph en kosten vanaf £ 92.500 raken. De XFR-S wordt aangedreven door exact dezelfde motor en kosten vanaf £ 79.995.
Jaguar zal ook zijn erfgoedvloot van kracht hebben bij Goodwood, waaronder een recordbrekende XK 120, een D-Type, een groep C Jaguar XJR-9, die Le Mans in 1988 won, evenals de enige Jaguar XJ13 in bestaan .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *