Uncategorized

Kia introduceert £ 2.000 Scrappage Plan

Kia heeft zijn eigen scrappage -plan in het VK geïntroduceerd en biedt £ 2.000 aan bestuurders die in hun oude voertuig handelen voor een nieuwe Kia Picanto of Rio.
Het plan wordt al aangeboden bij KIA -dealers in het Verenigd Koninkrijk en loopt tot december 2017. Voertuigen die worden verhandeld, moeten meer dan zeven jaar oud zijn, evenals de £ 2.000 platte kosten zijn bovenop andere aangeboden KIA -prikkels.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

Het aanbod heeft geen speciale maatregelen van eigenaren nodig – zolang de eigenaar van de oude voertuig overeenkomt met die van het nieuwe voertuig, is de beloning van £ 2.000 gegarandeerd. Alle ingebakte voertuigen worden geschrapt.
Kia verklaarde dat het verwacht tot het einde van het jaar minstens 4.500 Picantos en Rios aan te bieden. Het schat dat als elk van de ontwerpen een zevenjarige voertuig-kooldioxide-emissies vervangt, met 1,6 ton zou worden verminderd gedurende een vergelijkbare periode van eigendom.
Kia’s president en chief executive Paul Philpott zei: “Een aantal scrappage -regelingen – velen die alleen van toepassing zijn op grotere ontwerpen met hogere ontladingsniveaus – zijn onlangs geïntroduceerd, maar het Kia Seven Year Switch Scrappage -plan is eenvoudig en eenvoudig te begrijpen . Het is van toepassing op alle versies van de lage emissie Picanto en Rio-variëteiten en is gegarandeerd zolang de koper van het nieuwe voertuig ook de eigenaar is van het voertuig dat wordt geschrapt. ”
Zou £ 2.000 van uw oude voertuig voldoende beloning zijn om het in te ruilen voor een nieuwe Rio of Picanto? Laat ons hieronder begrijpen …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *