Toyota om het nieuwe TNGA -platform

Toyotas van de toekomst te gebruiken, zou volgens Mitsuhisa Kato, lid van het Toyota Board, lichter, sneller, goedkoper moeten zijn om te bouwen en beter te rijden en beter te rijden en beter te rijden en beter te rijden. Het onthullen van een nieuwe platformstrategie, die alle nieuwe Toyota -modellen zal ondersteunen, beginnend met de volgende generatie Prius in 2015, zei Kato dat het bedoeld was als een manier om ‘steeds betere auto’s te maken’.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

• Toyota News and Reviews
De nieuwe Toyota New Global Architecture (TNGA) is een reactie op de golf van veiligheidsherinneringen die de producten van het bedrijf in het afgelopen decennium hebben overspoeld en de concurrentie van de Japanse rivaliserende Honda en de zware concurrentie van Ford en GM in de VS hebben verbeterd.
De nieuwe gedeelde gemeenschappelijke platformtechniek is vergelijkbaar met die gebruikt door Volkswagen, Renault’s Dacia-merk en Volvo, waarbij Toyota een gemeenschappelijke heuppunt chauffeur zitpositie definieert, waardoor een vergelijkbare set lichaamsdrukken rond de voetweer en schot over vergelijkbare modellen mogelijk is. Het impliceert dat auto’s van vergelijkbare grootte zoals de C-segment corolla, Prius en Auris ontwikkelingspaden zullen delen die ontwerpen onder de huid en componenten delen.
Kato zegt dat dit tot 30 procent zal besparen op ontwikkelingstijd en -kosten (hoewel hij zegt dat mechanische systemen ook een langere productie van productie zullen hebben) en het verminderen van het gewicht en de bulk. Hij schat dat de totale kostenbesparingen op “tussen 15 en 20 procent en misschien zelfs meer en de besparingen zullen worden opnieuw geïnvesteerd in productontwikkeling.”
Kato zegt ook dat TNGA zal helpen de hoogte van het zwaartepunt van Toyota -auto’s te verlagen, die in de industrie lager zijn geworden. Hij zegt dat Toyota -auto’s in dit opzicht achterblijven met daaropvolgende nadelige effecten op de behandeling.
“TNGA zal prestatiedoelen stellen,” zegt hij, onder verwijzing naar een behoefte om de auto’s te laten “rijden, draaien en stoppen” beter. Het zal ook een zekere mate van ‘personalisatie’ voor auto’s in de regio’s mogelijk maken, met auto’s die speciaal zijn ontwikkeld voor China, Noord -VS, Latijns -Amerika, SE Azië, Japan en Europa met behulp van vergelijkbare kernsegmenten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *