Uncategorized

Vauxhall Adam S verschijnt op Genève Motor Show

Vauxhall heeft zijn plannen onthuld voor een snellere versie van de Adam City-auto, met deze nieuwe 148 pk turbocompressor Vauxhall Adam S. Het nieuwe bereik-topping-model is op de Geneva Autor Show AS Een productievoorbeeldconcept dat in wezen is hoe de auto eruit zal zien wanneer deze later dit jaar aankomt.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

Onder de motorkap bevindt zich een turbo -versie van de huidige 1,4 -liter motor, waardoor het vermogen met 50 pk toeneemt – deze in hetzelfde soort territorium plaatst als de nieuwe kleine cooper. Met zijn nieuw gevonden grunt zegt Vauxhall dat het 137 mph kan raken, en hoewel niets wordt bevestigd, kunt u in iets minder dan acht seconden 0-62 mph verwachten.
Dit is niet helemaal een VXR-versie, maar het heeft wel wat Vauxhall een VXR-remsysteem noemt met 16-inch schijven vooraf en rood geverfde remklauwen. Met de ADAM op basis van het platform van de CORSA kan het nog steeds theoretisch de 189 pk van de Corsa VXR gebruiken voor een toekomstig model met turbomotor met turbomotor.
De ADAM’s zijn gemakkelijk te herkennen, ondanks de honderden personalisatiecombinaties die beschikbaar zijn met de standaardauto. De rode lichaamsverf van de showauto wordt bedekt met een zwart daksysteem dat eindigt met een spoiler, dorpel -extensies eronder en een onmisbare uitlaatpijp rond de achterkant. Nieuwe lichtmetalen wielen voltooien de buitenlook, terwijl in Recaro -sportstoelen en rode en witte flitsen op het instrument en deurpanelen de auto uit het standaardmodel markeren.
Het is niet de enige nieuwe motor die beschikbaar is voor de ADAM-ook op de show is een productiemodel met de nieuwe driecilinder 1.0-liter turbo-benzinemotor waarvan Vauxhall hoopt dat een deel van de Shine van Ford’s EcoBoost-eenheid met vergelijkbare specificaties zal halen.
Dat werd getoond in de Adam Rocks, een versie van de auto die een milde SUV -make -over kreeg met bodybekleding en een canvas intrekbaar zonnedak, maar het zal binnenkort beschikbaar worden gesteld in het grotere bereik om een ​​versie van de auto met CO2 -emissies onder 100 g te geven /km voor het eerst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *