Uncategorized

Nissan Please Autonomous Idee voor Tokyo Motor Show

Nissan heeft een nieuw autonoom idee geplaagd voorafgaand aan de 45thtokyo Autosalon volgende week.
Het idee heeft nog geen naam, maar het zal samen met een hele verscheidenheid aan Nissan -auto’s worden weergegeven op de tentoonstelling Tokyo van Tokyo. Volgens het Japanse merk belichaamt het ‘de toekomst van Nissan Intelligent Mobility’ en de video biedt ons een kijkje van dat ethos.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

• Tokyo Motor Show 2017: preview
De enige begrepen functie voor het idee is voorlopig de autonome technologie. Aan het begin van de bovenstaande clip wordt een banner met “Autonomous Drive aanbevolen” getoond, aangevolgd door een luchtfoto van de veronderstelde Nissan Idea Scanning Cars die voorbijgaat, naast het scannen van de weg vooraan.
Het nieuwe idee van Nissan lijkt te worden ontwikkeld in de vorm van een crossover SUV, die niet onverwacht is, op voorwaarde dat de voertuigmarkt vandaag vol SUV’s zit.
Het is de meest recente in een hele verscheidenheid aan Nissan -auto’s die zijn ingesteld om te functioneren op de 2017 -editie van de Tokyo Autosalon. Eerder deze maand onthulden ze een Hot Nismo-versie van de toonaangevende Leading Leaf EV, waardoor Ford Focus RS-prestatieniveaus verklaarde. Deelnemen aan het blad en de naamloze autonoom idee is de langverwachte opvolger van de 370Z en de zevende generatie van de Nissan Z-Car.
De Tokyo Motor Show van dit jaar beschikbaar voor het publiek op 27 oktober en het zal tot 4 november lopen.
Wat geloof je van de autonome technologie van Nissan? Laten we het begrijpen in het commentaargedeelte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *