“Of je nu wilt dat BMW klein of niet heeft, het Duitse bedrijf heeft oogverblindende dingen gedaan”

Tijdens het testen van de nieuwe 5-deurs kleine rond de geweldige wegen van Oxfordshire, kwam ik een persoon tegen met een duidelijk interesse in interesse Het merk – of tenminste wat het gebruikte om te zijn …
“Het is geen geschikte mini, toch?” hij heeft mij gevraagd. Ik wilde suggereren dat we een reis op de weg naar de kleine fabriek in Oxford maken, en hij zou exact dezelfde zorg kunnen vragen aan een van de schitterende arbeiders die de vijfdeurs auto’s en vrachtwagen ontwikkelden waar ik mee was. Hun reactie zou exact hetzelfde zijn als de mijne was – van het programma is het.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Denk er op deze manier aan: als het originele Tiny werd ontwikkeld door een bedrijf dat de middelen had, evenals financiën om het voortdurend vast te stellen, 911-stijl, zoals het had moeten zijn, vermoed ik dat het een extreem vergelijkbare auto’s en vrachtwagen zou zijn – Evenals ontwerpvariëteit – naar wat het vandaag is. Of je wilt dat BMW klein of niet heeft, het Duitse bedrijf heeft oogverblindende dingen gedaan met het merk, en zal dit ook blijven doen.
Naast het besturen van de nieuwe vijfdeurs en het een harde training bieden tegen een grotere, veel krachtiger en veel duurdere VW Golf GTI, deze week hebben we ook het nieuws gemeld dat een kleine mini-een voorbeeld van een voorbeeld Het Rocketman -idee van 2011 – is terug op de agenda. Ik moet toegeven dat de beslissing van Mini om niet door te gaan met vooruitgang, leek me altijd vreemd, maar nu kunnen de auto’s en vrachtwagen opnieuw worden uitgevonden met behulp van veel meer standaard (goedkoper) materialen, maar met exact dezelfde hoeveelheid stijl, Kwaliteit, plezier en innovatie als de rest van het bereik.
Nauw verbonden met de Tiny is de BMW 2 -serie Active Tourer, met exact hetzelfde platform, evenals motoren als de Brit. Nogmaals, sommige BMW-fans zullen kreunen over het bedrijf dat een voorwielaandrijving MPV maakt, maar het is BMW’s begrip van wat klanten willen-in al zijn merken-dat het zo succesvol maakt.

Wat geloof je van het hedendaagse kleine assortiment? Laten we het in de reacties hieronder, op Twitter of op Facebook begrijpen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *