Drie van de vijf Engelse regionale raden Cut Roads Budget Plan

Drie van de vijf raden in Engeland hebben hun wegenbudgetplan dit jaar met £ 700.000 verlaagd, volgens nieuwe cijfers. Analyse van 363 regionale autoriteiten door de AA ontdekte dat 62 procent hun totale snelwegen heeft verlaagd en het budgetplan tussen 2016 en 2017 levert.
Het typische budgetplan voor 2017/18 is £ 11,6 miljoen vergeleken met £ 12,1 miljoen in de voorgaande 12 maanden.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

• Pothole-geassocieerde call-outs nemen toe met 63 procent
Een onderdeel van de Raad die budgetten levert, wordt gereserveerd voor georganiseerde wegwerkzaamheden en reparaties voor problemen zoals gaten en verkeersborden. Meer dan de helft (53%) van de regionale autoriteiten heeft dit wegenonderhoudsbudget verlaagd.
Onder die raden die de budgetten hebben verlaagd, zijn de kosten voor wegonderhoud met een typerend van £ 900.000 gedaald. De hogere Londense autoriteit heeft de grootste verlaging van £ 59,5 miljoen gemaakt, terwijl North Yorkshire de grootste afname buiten de hoofdstad heeft gezien, van £ 6,2 miljoen.
De bijl wordt eveneens naar geld gebracht voor instelling die patrouilles oversteken, straatverlichting en winterdiensten zoals Road Smitting.
Om bezuinigingen op het budgetplan in evenwicht te brengen, zijn meer dan 200 raden van plan hun inkomsten te stimuleren van auto’s en auto -parkeerkosten voor vrachtwagens door kosten te verhogen voor openbare auto -parkeren en woonvergunningen. Westminster Council verwacht dit jaar een extra £ 12 miljoen aan autoparkeerinkomsten op te halen, het meeste van elk type regionale autoriteit in Engeland.
• Diesel Auto Parking Charge: £ 2,45 ‘D-Lading’ Auto Parking Supplement voor Londen
AA -president Edmund King zei: “Het is verwijderd dat de budgetten voor regionale autoriteit worden geperst, evenals snelwegenbudgetten zijn bijna de eerste in de rij om te worden verlaagd.
“Bestuurders zullen gefrustreerd zijn dat in veel raden de extra inkomsten van verhoogde auto -parkeerkosten niet opnieuw worden geïnvesteerd bij het verbeteren van het specificeren van regionale wegen.
“Veel vaak vaak worden bestuurders door elk niveau van overheid gezien als portefeuilles op wielen. Wij geloven dat het tijd is om het evenwicht te herstellen en bestuurders krijgen de investering die nodig is om onze wegen evenveel terug te brengen als kras. ”
Gelooft u dat voldoende op onze wegen wordt besteed? Geef ons uw mening in het commentaargedeelte hieronder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *