Uncategorized

New York Motor Show 2013 Top vijf

1. Variety Rover Sport
De onbetwiste ster van de show, evenals niet alleen omdat Daniel Craig de straten van New York tot stilstand bracht terwijl hij de variëteit Rover Sport in zijn onthulling bracht. Het voertuig sprak boekdelen. Craig sprak geen woord uit.
De nieuwe sport neemt thema’s van de Evoque evenals Variety Rover om een ​​gespierde, maar soepele SUV te creëren die er, nou ja, sportief uitziet.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

Het interieur is ook een class -act, terwijl engineeringmanager Nick Rogers zijn plezier nauwelijks kan verbergen over hoe geweldig het voertuig is om te rijden. We zijn de rechter daarop … wat we kunnen zeggen, is echter dat er een versie met zeven zitplaatsen is-of beter gezegd een 5+2-terwijl de langere wielbasis dan een variëteit rover en lagere triphoogte Zal het gemakkelijker maken om binnen te komen als uit het grotere model.
De sport is in september te koop met kosten vanaf £ 55.000. Als dat je fantasie kietelt, haal je naam snel naar beneden of wacht misschien tot deze keer volgend jaar.
2. Kia Soul
Geen filmsterren bij de introductie van de nieuwe Kia Soul, alleen een dansende hamster. Nee echt. Steek Kia Hamster gewoon in YouTube en zie … Hoe dan ook, de geheel nieuwe geest is een ietwat vleziger versie van de oude auto, maar de tweaks hebben een echt effect gehad-dit kan een serieuze rivaal zijn voor de huidige oogst van SUV’s voor kinderen Net als de Nissan Juke en Vauxhall Mokka die er in vergelijking uitzien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *