Uncategorized

Audi RS-ontwerpen kunnen kunnen gaan met achterwielaandrijving

De manager van Audi Sport heeft gesuggereerd op de potentiële voor toekomstige achterwielaandrijvingen die zijn ontworpen om de meest gerichte ontwerpen van BMW M en Mercedes-AMG te verwerken.
Sinds de rebranding zichzelf van Quattro GmbH naar Audi Sport, heeft CEO Stephan Winklemann gekeken waar het bedrijf in de toekomst zou kunnen gaan.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

• Beste prestatieauto’s en vrachtwagens te koop
Sprekend op de Goodwood -viering van snelheid, zei Winklemann tegen Auto Express: “Toen we naar de naam keken, besloten we dat Quattro misschien misleidend was. Quattro is het vierwielaandrijvingssysteem en is een van de dingen die Audi uitstekend hebben gemaakt-maar in ons gezichtspunt was niet de juiste naam voor het bedrijf.
“Ik kan me voorstellen dat we in de toekomst ook auto’s en vrachtwagens met achterwielaandrijving of tweewielaandrijving kunnen hebben.”
Hoewel hij zijn opmerkingen niet zou verbreden, is het een verwijderde indicator dat Audi Sport plannen maakt om de ruimte op BMW’s M-divisie en Mercedes-AMG te sluiten door meer op te richten, inclusief RS-ontwerpen zonder Audi’s Quattro-vierwielaandrijving. Het is waarschijnlijk dat Quattro nog steeds op veel modellen zou worden aangeboden, terwijl het een gemeenschappelijke functie zou blijven bij de krachtigste varianten.
Winklemann voegde eraan toe: “Quattro kan een bedrijf zijn, maar het kan ook een optie zijn. We wilden dat dit zou worden verduidelijkt. We zochten naar iets dat onmiddellijk herkenbaar was – iets dat misschien meer is dan alleen de naam van een bedrijf.
“Onze auto’s en vrachtwagens blijven onderscheiden, maar nooit gepimpt. We zullen altijd hoge prestaties bieden, maar op hetzelfde moment moeten onze auto’s en vrachtwagens comfortabel zijn – en u een gevoel geven dat u veel beter bent dan u verwacht. ”
In de meer onmiddellijke toekomstige Winklemann verifieerde de intenties van de maker om twee nieuwe Audi Sport -ontwerpen bloot te leggen op de Frankfurt Motor Show in september, met geëlektrificeerde aandrijflijnen voor toekomstig RS -ontwerp op de kaarten.
Zou je blij zijn om toekomstige Audi RS-ontwerpen als achterwielaandrijving te zien? Laat ons hieronder begrijpen …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *