Top 5 nieuwsverhalen over de week

Porsche Macan -prijzen
De langverwachte onthulling van de Porsche Macan komt dichterbij en (hoewel niet officieel) krijgen we een goed inzicht in wat de nieuwe Baby SUV zal kosten dankzij dealerinformatie die online heeft gelekt. De afbeeldingen die opdook, toonden dia’s uit een dealerpresentatie die aangaf dat de prijs zou beginnen bij £ 32.000 voor het conventionele model en £ 46.500 voor de turbo -versie. De Audi Q5-formaat SUV zal ook beschikbaar zijn met twee 3,0-liter zescilinder turbomotoren en een grotere 3,6-liter motor in de Macan Turbo. Er is echter nog steeds geen woord over vermogensuitgangen.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

Lees hier het volledige verhaal: Porsche Macan Prijs en releasedatum
Range Rover voltooit Silk Trail
De nieuwe Ranger Rover Hybrid heeft ‘s werelds eerste hybride expeditie van de Producers UK -fabriek in Solihull naar Mumbai voltooid. Het doel van de reis was om de hybride krachtcentrale en transmissie te verfijnen om vlekkeloze prestaties en stroomafgifte te garanderen. De reis besloeg 10.472 mijl en duurde 53 dagen om te voltooien, waarbij de Ranger Rover Hybrid terugkeerde en gemiddeld 36mpg in het proces.
Lees hier het volledige verhaal: Land Rover voltooit ‘s werelds eerste hybride expeditie
Charles Morgan gedwongen Morgan uit
Het managementteam van Morgan Motor Company heeft aangekondigd dat Charles Morgan niet langer een rol speelt bij de Britse fabrikant. Omdat de aankondiging is gedaan, heeft Charles Morgan onthuld dat hij de beslissing moet bestrijden en deze aankondiging op zijn persoonlijke blog moet maken. “Zoals algemeen is gemeld, is mij gevraagd om het Morgan Motor Company door het bestuur te verlaten. Het is een trieste beslissing dat ik aantrekkelijk ben; ik blijf een grote aandeelhouder in Morgan.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *